Ale jinak s tím žít samosebou dokážu

Pinďo, díky!PINĎABC píše:Boží! Dřevo do ruky chci taky, jednou se naseru a vyřežu si ho sám když nikde nebude.
Sem na rovinu rek co si myslim...ty rukavickoHaben píše:Nedalo mi to si rypnout
Ale pravda je, ze dekory uplne nesedi, tak pokud by to slo vice doladit za par chechtaku, jdi do toho. Pokud to ma byt financni a technicky marast, nechej to. Za me je to akceptovatelne.
Jojo, taky jsem spíš pro dřevo. Dýha by sice byla pořád lepší jak ten plast, ale pořád by to byla víceméně napodobenina.Petr Marek píše:Pokud můžu poradit, tak než dýhu bych už to nechal udělat dřevěné. Bude to dražší, ale bude to top!
Přesně tak!jancho píše:Jojo, taky jsem spíš pro dřevo. Dýha by sice byla pořád lepší jak ten plast, ale pořád by to byla víceméně napodobenina.
Já jsem většinou zastánce originálu, ale v tomto případě, tedy výměny plastové imitace za opravdové dřevo, mi přijde jako krok k lepšímu.Nimrod píše:za mě je lepší nechat originál. ale osobně bych to udělal trošku jinak. nechal dřevo na tapecech dveří a místo chomovaný lišty dal dřevěnou. zbytek dát do obyč plastu. líbí se mi to tak nejvíc a je to originál (a tolik by kdyžtak nekřičel ten jiný odstín)
jinak volant je prostě úža, fakt je skvělej. a co vůle? v pohodě?
Bezva, děkuji.Urvanej píše:Vycvakni krytku zapalovače a tam jsou 2 šroubky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé