Je to o lidech. Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale můj konkrétní "značkový" servis je naleštěná bída ...

(vím, všude se píše cca 100 km zkontrolovat / dotáhnout, ale dotahoval jsem kola po "značkovém" servisu, na pravém kole 2 šrouby z 5-ti málo dotažené, to mi nepřijde ok)
 (vím, všude se píše cca 100 km zkontrolovat / dotáhnout, ale dotahoval jsem kola po "značkovém" servisu, na pravém kole 2 šrouby z 5-ti málo dotažené, to mi nepřijde ok) 
  Celou dobu jezdím na zimních. Po 3. jsem tam nechal převážit kola, už potřebovala a zase ok. Po 4. výměna pneu - viz výše a zase nevyváženo.
 Celou dobu jezdím na zimních. Po 3. jsem tam nechal převážit kola, už potřebovala a zase ok. Po 4. výměna pneu - viz výše a zase nevyváženo.  

Špatně jsme se pochopili. Já chtěl tip na toho, kdo Ti to udělal dobře a za dobrou cenu, ať vím, kam můžu v Praze zajet.Tomas78 píše: 18 led 2022 10:27 @giew: já to nerad dělám. Je lehký o někom něco napsat, ale je správný dát té druhé straně možnost konfrontace. Já jím každopádně cinknu a na problém upozorním, jsem zvědav, jak se k tomu postaví.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé