levá stojí v autorizáku skoro 900,- ambo do 100,-kč pravá 120,- matroš měd

za ušetřený prachy zrenovuju aj pravej třmen
Zkus je očistit kartáčem a potom to polej třeba brzdovkou nebo petrolej a zkus povolit buď půjde nebo nepůjde je to sázka do loterielukinl píše:
Poradí někdo jak povolovat odvzdušňováky???
Já to prostříknu povolovačem a pak na ty super rezavý naklepnu oříšek z goly (šestihranný), na ty méně rezavý taky používám očkoplochý klíč. A pak, děj se vůle aláhova, buď povolí závit nebo praskne odvzdušňovák. Výhoda těhle dutých šroubů je v tom, že jdou pěkně odvrtávat, protože dírka uprostřed pěkně vede vrták.lukinl píše:Poradí někdo jak povolovat odvzdušňováky???
A jdou tam koupit normálně namíru ? Jakože nemusim tam autem ?lukinl píše:tak kdyby to někoho zajímalo tak brzdový trubky má za super cenu Jean z Amba v kobylnicích![]()
levá stojí v autorizáku skoro 900,- ambo do 100,-kč pravá 120,- matroš měd![]()
za ušetřený prachy zrenovuju aj pravej třmen
jsou shodný s originálem krom materiálu. materiál měď, alespoň povrch víc sem nezkoumalKrystof P. píše:A jdou tam koupit normálně namíru ? Jakože nemusim tam autem ?
Jojo, jenom mě spíš zajímalo, jestli když napíšu Jeanovi, jestli mi je schopnej udělat /prodat trubky na Cčko, aniž bych tam s nim jezdil...lukinl píše: jsou shodný s originálem krom materiálu. materiál měď, alespoň povrch víc sem nezkoumal
Horni ulozeni a pruziny?Aspon u 70ky sem to tak mel.lukinl píše:mám ze sebe radost.
Podařilo se mi koupit origo volvo zadní tlumiče oba dva za 1200,- i s poštou![]()
teď už jen zbytek přestavby z nivomatů a jedeem
Jojo času to trvá a cíl v nedohlednulukinl píše:když se daří tak se dařídnes namontována loketka do auta a domluvená elektrická sesle řidiče
![]()
MÁM VELKOU RADOST A DĚKUJI ZA JEJÍ REZERVACI![]()
jednou to snad i dodělám do stavu mojí spokojensoti, ale kdy to bude ví
mě to finále snad ani nebere, jak to znám tak než to dotáhnu do finále tak to prodám nebo pokud dojde i na lakování tak do měsíce budu mít někoho ve dveřích, ale dělá mi radost postnnu sem jednu fotku zase z oblasti kdy s autem jezdímwolf píše:ty seš bojovník Lukine, jsem zvědavej na finále
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé