OK, takze doplnim, a pockat, nez je cejtit ze je prevodovka v zaberu (boze jak nekteri zvladli dodelat ZS obcas vazne nechapu, fyzika 2 stupne...Pavel K. píše:Nene, na volič sahám pokaždý až když auto stojí. Jenže kolikrát jsem rychlejší a přidám plyn dřív, než to zařadí. A to už tam R je.

Aneb ano, prave proto ti to presne nekolikrat pri R cuklo, me to teda popravde taky cuka, ale kvuli nacatym homokinetaku

No tohle taky no cement, proc si kupujes auto z vyssi stredni/luxusni tridy? Kor kdyz to je dle tvych slov vrak... Sis mel koupit neco za 20, co by za dalsich 20 bylo v TOP stavu... Se mas pred nakupem podivat co na danou vec stojej dily(kdybych si ja nebyl schopnej vetsinu prace udelat na aute sam, potazmo mam dost lidi ktery mi danou vec pripadne udelaj za protisluzbu, nebo cenu ze znamosti, plus dily nakupuju za VOC, tak clovek pokud nechce za kazdou cenu setrit, pouzivat cinske/polske a podobne, tak je T6 kuresvky drahe prasatko na penizePavel K. píše:To auto je ve všech ohledech (až teda na stav karoserie a motor) šrot, takže se mi nevyplácí to opravit za víc jak 5-10 tisíc. To tedy těžce ne.

Sic mel poridit neco co odpovida tvym moznostem, takhle to bude jenom bolet.
Mno T6 s vylagrovanejma prevodovkama, kdyz to prodavajici netaji(napr. na fotkach paluby sviti hlaska zavady prevodovky, ale v textu ani pip), nebo dokonce nezapira/nelze, ze provadaj za 15-30. Hmmmm a kde mas penize na prvotni servis, plus rezervu na to co se vysere v prvnim 1/4roce?Pavel K. píše:Budu potřebovat jiné auto a k dispozici budu mít tak 20 tisíc + to, za kolik prodám svou T6. No uvidíme, třeba si to za 30 - 40 000 někdo vezme na pokusy a já si budu moci koupit ten nejlevnější vůz z t6r.
Mladej a blbej se, byl taky, ale zacinal sem treba na amerikach(rocniky 80-00) na kterych clovek opravil skoro vse naradim na jidni kolo favorit(no dobre, az na zasrany hvezdicky [ne, ze bych mel neco proti Torxum, ale v ty dobe je skoro nikdo nemel, ze

To bude tim, ze jsem to napsal jaPavel K. píše:Zbytek cos napsal je prostě pravda no.

Inu holt sis udelal novou zkusenost, relativne drahou, ale zas to neni par mega a flastr na krku treba, "A zivot jde dal...". Takze priste preju rozumejsi a stastnejsi vyber.
P.S.: Nasi spajzce taky nedavam vic jak 20-30k