Vacsi update po mesiaci - auto sa vratilo od Jeana, kde bolo spravene horne ulozenie PP tlmica, opraveny plastovy podbeh, vymeneny olej v prevodovke, zrepasovana ABS jednotka, opravena rucna brzda, skontrolovane podtlaky, plus porobnene nejake trubky a teplotny senzor na sani. Auto uz konecne drzi volnobeh aj na benzine, hoci lambda na pristrojke stale svieti.
Tu lambdu, ako som sa od Jeana dozvedel, ma na svedomi plyn - nie je to sekvencny, ale podtlakovy (a zahada rozmrdaneho airboxu po kupe auta je tym padom tiez vyriesena). Vraj mu to chudakovi nerobi dobrotu v tom sani, ale slape to teraz v pohodicke.
Problem so zatekanim tiez vyrieseny, ten plast bol nastastie len uvolneny a stacilo ho potlacit smerom do interieru. Taktiez sa zrepasoval zadny stierac a uz funguje.
Auto bolo znutra vycistene na holy kov (okrem palubky, to si necham na teplejsie obdobie), plasty vycistene, tapecy. Tiez som rozrobil tie textilne vyplne v tapecoch, vypral a naspat nalepil obojstrannou paskou, vyzeraju na jednicku

Po niekolkych mesiacoch su v aute dokonca zadne sedadla

Uz len osadit tapecy, repraky, vymenit zamok piatych dveri, osadit stredovu konzolu a auto je zhruba postavene

Takto sa mi to paci.
Nejaka fotecka z brigady u Lubosa, ktoremu tymto dakujem za kopec dielov: