IMG_20170818_145144-1000.jpg
IMG_20170818_145107-1000.jpg
Srovnani s originaly.
Na pochvalu je, ze neoslnujes a ani nemuzes, jsou to projektorovy svetla - je tam clonitko, ktery zaclonuje prostor, kam sviti nemas.
Bez pochvaly je, jak to sviti tam, kam ma. Neni to kdovijaka hitparada, kdyz jsem to fotil, tak silnice byla jakoby nerovnomerne osvicena, misty to sviti o neco vic. Rozhodne to ma vetsi zaber do sirky. Vysviceny originaly sviti tupe dva kuzely pred sebe, tohle osvetluje sirsi plochu. Kazdopadne, kdyz jsem je porizoval, tak jsem doufal, ze to bude svitit uplne nejlip asi jako matrixovy svetla - ale to nesviti (a asi to ani nejde). Davam do toho nightbrakery, jinak to jsou takovy bludicky. Selsky rozum rika, ze dobre pokoveny original vysila vsechno svetlo pred auto, tohle pulku svetla zastini. Tedy original by mel asi sam o sobe svitit vic. Na druhou stranu, kdyz do toho das hid sadu jako doktor, tak to bude sviti jako krava a nebudes vypalovat protijedoucim ridicum sitnice jako borci, co to strkaj do normalnch lamp..
Sterace mam, pouzival jsem je. Lampy jsou skleneny, neposkrabes je. Jenom tam myslim presroubujes ty plechovy packy, na kterych sterace odpocivaj. Jinak uz mi sterace zase prestaly fungovat a uz na to kaslu, tedy navzdy out of order.
Na fotky, jak to sviti v noci, koukni sem:
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=9&t=47412&
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.