+ Jeden super potkan se zdejším uživatelem, kterej mi udělal oooohromnou radost

Už se to konečně rýsuje, začíná být víceméně všechno v pucu, pomalu se budu přesouvat na věci, který nejsou rozbitý, ani vylágrovaný, ale bude to s nima lepší

Já jsem si dal taky velice dobře záležet a i blbá stříbrná ve spreji za stovku drží už přes 2 roky. Na brzdiči uplně a na bubnu už malinko prokukuje rez - to by asi kvalitní barva spravila, ale jelikož sprej ještě mám, tak nebudu utrácet 14 stovek za dvě různé barvy od foliatecu. Vezmu teda zlatou, udělám brzdiče a kotouče + bubny vezmu zase sprejem.Petr Marek píše:Já jsem zvolil černou. Není tak nápadná a vypadá to dobře. Mimochodem použil jsem barvu Foliatec a po pěti letech stále drží. Ještě dodám, že jsem si na vyčištění třmenů dal opravdu záležet.
Ekky renovace byla v plánu, cca něco jako grafitový Canista, akorát možná trošku matnější, ale nakonec asi na renovaci nedojde a zbavim se jich. Bohužel co se týče vzhledu, nasazujou laťku poměrně vysoko, z části proto, že jsou to 18" a z části proto, že maji hodně zajímavej tvar paprsků (a míň povedenej tvar obručí) jen už mi prostě nevyhovuje jak jsou nekomfortní... Třeba tomu pomůže novej podvozek, ale moc tomu nevěřim. Bude mě to určitě trošku mrzet, ale přeci jen je nakonec nahradim 17" s dobrym pocitem, že sobě ušetřim nepříjemný chvilky po špatnejch cestách a podvozku takový štosy, který teď dostává. Samozřejmě to nebude spása, ale na 16" nejsem ochotnej jít...Ekky píše:Ty AEZ ji slusej.. Mozna az budes delat renovaci tak bych sel do nejaky grafitove antracitovy barvy.. Ne uplne cerny a ne uplne stribrny.. Neco jako jsou eRkovy kola
Ono nejsou pavučiny jako pavučiny...Třeba BBS LM jsou naprosto TOP kola mejch snů, taky stály kolem 50k/ks ale propusy už se mi tolik nelíbí a tak přemýšlím, že zůstanu u 5-ti paprsků, ale to zatím nemám úplně rozmyšleno. Nejsou prachy na kola, takže je čas...Ekky píše:Ja je mel na 40 tam taky vypadaly luxusne. Ale v 16" a bohate to stacilo. Tech 18" je uz zbytecne moc. Takova parada za to pohodli uz nestoji. Ted stojim taky na 16" ale gumy mam 55 a chtel bych to dat na 215/65 mozna by to bylo pekny i na 70 ale to nevim jestli by se to tam veslo a navic nejsou psany v TP.
Ty to chces dat na pavuciny sem tu nekde tady cetl. To nejsou moc hezky kola, na me pusoby lacinim dojmem ale to je muj nazor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé