mr1 píše:Tak já začnumajtinek píše:Navrhuju založit galerii partnerek, manželek a jiných milenek!!!

mr1 píše:Tak já začnumajtinek píše:Navrhuju založit galerii partnerek, manželek a jiných milenek!!!
mr1 píše:Ale no tak klučíííněkdo muší mít hezoučký autíčko jako je šedesátečka.
to chce proste cas.. na zaciatku sa ani mne sedma nepacila,ale postupom casu sa mi zacala pacit.. lenze u mna je rozdiel ten ze ja som uz pri hrane zacal..mr1 píše:Nechápu, jak se sedmička může někomu nelíbit![]()
Ty volve ,to já tu svou prdel mám víc chlupatoumr1 píše:Tak já začnumajtinek píše:Navrhuju založit galerii partnerek, manželek a jiných milenek!!!
Von časem dospěje,nech homr1 píše:Nechápu, jak se sedmička může někomu nelíbit![]()
Třebas má žhavý pekáč.Sergej píše:Sa jej z toho nejak dymi...
v tomhletom případě by byl býval lepší motýlek než kravata, kurňa.neuman zdenek píše:![]()
A hlavně zůstat u fotky a nepoznat livedoktor píše:v tomhletom případě by byl býval lepší motýlek než kravata, kurňa.neuman zdenek píše:![]()
existuje fotka jak zdenda zírá na slečnuUrvanej píše:tvl teď už je to ale fakt na lampárnu.
Zdendo další prosím !!!
To je skoro lepčí jak Ondrášovka na Polárkách.
to si robis srandu?wickey píše:![]()
![]()
bojim sa ze dobre vieme preco uprednostnili kravatu pred motylikom..doktor píše:v tomhletom případě by byl býval lepší motýlek než kravata, kurňa.neuman zdenek píše:![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé