takže Multivanmr1 píše: Budeš vozit vzadu tři urostlý ukroše?
Je to věc názoru. Měl jsem zapůjčené snad všechny aktuální modely Volva a S60 (2010) T6 byla rozhodně srovnatelná s S80, to tam mám Four-C a obyč 18" v létě v zimě 17" a celkově se lépe chovala. Nejvíc se mi líbila XC60 kupodivu v R-designu, příjemně tuhá, neplavala a zároveň krásně odfiltrovala nerovnosti. Ale pořád jsou to "plečky" oproti vzduchovým podvozkům... Je to můj subjektivní dojem a prosím pěkně, nikomu ho nevnucuji!Matoji píše:Xc60 je menej komfortná ako S80. Neviem či má 4.4 nejaký iný podvozok poprípade či tam máš nízkoprofilové Runflaty ale teda, zo súčasnej generácie je po xc70( samozrejme kvôli váčším kolesám) s80 najpohodlnejšia z flotily... S60 nieje iste pohodlnejšia..
No, tak to se s Tebou jistě nikdo hádat nebude. Osobně by se mě ale nelíbilo se o to finančně starat.Netolda píše: Ale pořád jsou to "plečky" oproti vzduchovým podvozkům...
poznamenávám že v době kdy jsem si koupil S60 tak stál jeden F/C tlumič 12,5 mimo autorizák . Takže ono to je z hovna do blátaRoger píše:poznamenavam, ze jeden vzduch tlumic na audi A6 stoji cca15tis. mimo autorizak.
Nj, čo sa týka sedačiek je pre mňa osobne volvo neporovnateľné. ešte som fakt nesedel v nič lepšiom a to som sa viezol skutočne asi v každom luxusnom aute....ludanek píše:Neberu Audi její kvalitu ani perfektní automatickou převodovku, ale já bych v ní jezdit nechtěl!! Jak už tady někdo psal, jezdí v tom s prominutím každej vokurka co má hospodu a u záchodů dva výherní automaty!![]()
Navíc nechápu, co se komu nezdá na komfortu S80 a hlavně na jejím pohodlí?! Téměř každej koho vezu si cvrnká do trenek z interiéru a komfortu!
Podle mě na posouzení všech těchto aspektů stačí Lukasovi aby měl otevřený oči a naslouchal. Když vezmeš v potaz, že jeho brácha má vrakoviště Audi-Volvo, tak kdo asi může mít lepší přehled o tom který auto se sere víc, a dokonce co konkrétně se na kterým autě sere.Roger píše:Na druhou stranu, furt protezujete ty predrazene nemecke krapy u kterych kvalita a spolehlivost zmizela. Je opravdu nutne byt tak omezeny?...Jestli chce dotycny jezdit 100tkm rocne, jakekoliv audi bych vynechal: ...... spolehlivost + odolny podvozek na tech nasich cestach a dalnicich, nechce prece co pulrok menit stabilizatory, tlumice, ulozeni, silenbloky apod.
By mě zajímalo, pro ktreré auto je to myšleno... jinak se nabízí otázka, proč už jsem musel u S80 všechny zmiňované věci vyměnit již v rozmezí nájezdu 110-120 tis. kmRoger píše: spolehlivost + odolny podvozek na tech nasich cestach a dalnicich, nechce prece co pulrok menit stabilizatory, tlumice, ulozeni, silenbloky apod.
...a vite ze v TopGearu rikali, ze Audi je auto pro blbeckyhayney píše:ale je hezké, že tady slepě nebráníme naši značku, ale jsme realisti. Na jednu stranu se mi to líbí, na druhou stranu je to smutný, jak volvu ujel vlak...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé