Až mi je pošle...Švéd píše:Martine, kdy budeš mít ty "fotky od profíka"??? D.

Až mi je pošle...Švéd píše:Martine, kdy budeš mít ty "fotky od profíka"??? D.
Jo jo, je to ono... Fotil to Logan a zatím nechtěl, abych je prezentoval zde, protože byly pořízeny z jiného důvodu než jen sem do galerie. A já jich víc taky nemám.peter cz píše:Tady asi zatim menší ochutnávka http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=60556 ...nádhera
Úpravy v PS byly minimální, víceméně jen úprava jasu a kontrastu. Jestli bude v kalendáři, to ještě nevím, ale focení bylo provedeno za tímto účelem... Ty seš teda agentŠvéd píše:Martine(Logane) Fotky pěkné, myslel jsem si, žes to fotil podle té třetí fotky...
A Martine Tobě gratulace k hezkému S-ku v pěkné barvičce, ten PS umí zázraky, ale vypadá to takhle hezky. Bude v kalendáři
?
D.
Já myslel úpravu těch fotek co jsem dělal já, co s tím kouzlil Logan, to fakt nevím...doktor píše:... a odmazání ramene s foťákem....
Už asi měsíc a půl..martines píše:Člověče, koukám ti do podpisu a eRko už tam není?
Myslím, že by se S70R mohla jít zakopat, pocitově to je někde úplně jinde. Papírově by to mělo mít 290PS a 440NM. Při plným plynu jde ručička turba až za červené pole...dali píše:Hezký!Taky by mě zajímaly detaily...odhadovanej nebo změřenej výkon, kolik to váží, jak se to chová do zatáček proti S70.....
Tam jsem na něj nenarazil, ono toho to auto zatím moc nenajezdilo. Třičtvrtě roku ho skládali v saabtuningu, bohužel ale dílo nebylo dokončeno...Kuko28 píše:hmm, to Aero je mi nějaký povědomý, podle popisu těch úprav, ale komunita je malá, takže jsem na něj nejspíš narazil na bratrském fóru
Já jsem o něm snil už dlouho, ale moc jich není a když už, tak shnilý na padrť. Tohle není voňafka, ale základ je zdravej.Kuko28 píše:volvofórem se nějak šíří saabí mor - zachvíli nás tady bude víc než domácích![]()
Na obrázku nic moc, ale naživo vypadají skvěle, hlavně ty límce...Kuko28 píše:jediný, čemu jsem nikdy nepřišel na chuť jsou ta nejvíc nejpravější Aero kola - 3 hrubé paprsky
+1Kuko28 píše:jediný, čemu jsem nikdy nepřišel na chuť jsou ta nejvíc nejpravější Aero kola - 3 hrubé paprsky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé