Celkem bych šel do těchto BBSek.......kdyby náhodou někdo měl na prodej,tak sice trochu OT,ale klidně napiště SZ

Tjn, pořád přemýšlím o poklicích. Přece jenom by to trochu oživily.hayney píše:akorát jsem dokončil přezouvání, mám poprvý auto na plechu, je ted takový smutný
za ty prachy máš od Filsonu dvě sadyraolsa píše: Tjn, pořád přemýšlím o poklicích. Přece jenom by to trochu oživily.Koukal jsem, že origo nová stojí 558,- kč, ale nevím jestli jedna nebo sada.
Asi spíš jedna. A to je pro mě momentálně rozhodující, takže ty černé plechy jsou taky docela hezké.
já mám origo. zejtra je tam vrznu. chci ještě zkontrolovat šrouby po jízděraolsa píše:Tjn, pořád přemýšlím o poklicích. Přece jenom by to trochu oživily.hayney píše:akorát jsem dokončil přezouvání, mám poprvý auto na plechu, je ted takový smutnýKoukal jsem, že origo nová stojí 558,- kč, ale nevím jestli jedna nebo sada.
Asi spíš jedna. A to je pro mě momentálně rozhodující, takže ty černé plechy jsou taky docela hezké.
Njn, jenže se mi od nich žádné nelíbí.Ondra. píše:za ty prachy máš od Filsonu dvě sady
bud origo nebo nicraolsa píše:Njn, jenže se mi od nich žádné nelíbí.Ondra. píše:za ty prachy máš od Filsonu dvě sadyA určitě nejsou v kvalitě VOLVO.
OT:zrovna letos mi to zgumovani prislo prijemnyselap píše:Nejen smutně vypadá,ale taky tak jede,zgumovatí a je po radosti.
Ale nebreč,poklice se v poslední době na aukru docela oběvují.raolsa píše:Než jsem se rozkoukal tak jsou pryč.
to znamená že celkem i mizí z autselap píše: Ale nebreč,poklice se v poslední době na aukru docela oběvují.
tak tak, barzo negustiozne je urobit si z vlastnej vole na polroka z auta elektricku (tramvaj)lucki píše:ja mam hliny aj na zimu. predsa nebudem skoro pol roka pozerat na plechy.
jj eRko na hlinach je hnus.st_Andy píše:tak tak, barzo negustiozne je urobit si z vlastnej vole na polroka z auta elektricku (tramvaj)lucki píše:ja mam hliny aj na zimu. predsa nebudem skoro pol roka pozerat na plechy.
mediální masáž mluví jasně káre...Tom85 píše:Ještě je čas
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé