Inzerát je zde https://auto.bazos.cz/inzerat/198528806/volvo-xc-90-24d-136-kw-awd-manual-zachovaly-kus.php a dnes jsem se byl kouknout, projet. Jízda (cca 40 km po rychlostní silnici) byla klidná, řazení bez problému, tempomat funguje, stěrače stírají a blinkry blinkají. Bohužel jsem neměl možnost vyzkoušet awd.
Auto jsem zběžně prohlídnul (neměl jsem možnost vzít s sebou mechoša), prodávající mi ještě nabídnul projet to měřičkou laku, na levé straně v úrovni zadního skla (v podstatě přímo za zadním sklem) jsme naměřili hodnotu něco přes 400, jinak se to všude pohybovalo mezi hodnotou 100 a 150. levej zadní kryt světla je popraskanej, ale ne nějak moc, spíš se mi zdálo jak kdyby byl popraskanej zevnitř, zvenku na omak jsem necítil nějaký nerovnosti (to jen, že mě to zaujalo, haha).
Nefunguje elektrický stahování zadního okýnka za řidičem, chvíli svítil oranžovej trojúhleník s vykřičníkem , ale pak zhasnul (bohužel jsem si v ten moment nevšiml jestli/co u něj bylo psaný).
za mě je to teda super stav i vzhledem k ceně, pár nabídek na XC90 jsem už naživo viděl a byla to vždy bída oproti tomuto. i tak budu moc rád za vaše názory