Nene, já jsem to hned pochopilUrvanej píše: 09 bře 2023 00:43 Aha, takže jsem plácal nesmysly
Jsem trochu zvyknutej, že je tahle sviňa na tlumiči... tak hlavně, že máš vyměněno![]()

Nene, já jsem to hned pochopilUrvanej píše: 09 bře 2023 00:43 Aha, takže jsem plácal nesmysly
Jsem trochu zvyknutej, že je tahle sviňa na tlumiči... tak hlavně, že máš vyměněno![]()
Pokud by to znamenalo, že novou lednici přivezou a starou odvezou, tak dobrá služba. Bral jsem takto myčku: přejeli chlapi, novou přinesli až do bytu a starou naložili a odnesli pryč. Stálo to snad kolem 500 Kč, ale když je to jednou za čas, tak to hodně usnadní a stojí to za to. Nicméně chce to mrknout do podmínek, je to podivně napsáno ...standa píše: 09 bře 2023 10:23 Vybírám docela velkou ledničku, včetně dovozu a odvozu staré lednice. Žargonu obchodníků rozumím čím dál méně..., co si mám představit pod nabídkou (cituji zcela přesně): "Poukaz - Doprava zdarma při osobním odběru"?![]()
Opět ti píšu, neprndej se nám do P3.Urvanej píše: 09 bře 2023 00:43 Aha, takže jsem plácal nesmysly
Uměl bys vyrobit redukci na Mungu nebo poradit jak a kde to udělat? - nesedí mi to jen o kousek tak až se někdy dostanu ke zprovoznění neřešil bych origo karbec který mi zřejmě blbne - prej se škodováckej dával do wartburgů a jezdil parádně. Tohle je vlastně motor ze kterého v DDR potom stvořily wartburg ,akorát ten origo karbec je celkem propracovanej aby auto zvládalo velké náklony v terénu což já už nepotřebuji .Vapik píše: 15 bře 2023 14:17 Nazdar do několika aut podobného roku výroby z japonska jsem úspěšně implementoval skodovavke karburátor. Subaru libero s 1,2 trivalcem jsem osadil jikovem že škoda 100 a Dodge ram raider (pajero) dostalo jikov 32 sedr. Minimálně dodge jezdí dodnes dokonce i se skodovackym LPG subaru zrezlo na prach.
Stačí akorát vyrobit redukci na parohy a doladit trysky.
Uživatelé procházející toto fórum: jirkaTDI, ok2ucx