ty ses proflaklej tuner, tz jsi mel pruhy urcite i na sklemichell píše:lukini: olej neni ze me...Měl jsem pruhy na kapotě a střeše?

ty ses proflaklej tuner, tz jsi mel pruhy urcite i na sklemichell píše:lukini: olej neni ze me...Měl jsem pruhy na kapotě a střeše?
Přesně... Dělám všechno špatně...roon_cz píše:ty ses proflaklej tuner, tz jsi mel pruhy urcite i na sklemichell píše:lukini: olej neni ze me...Měl jsem pruhy na kapotě a střeše?
jj, a tece ti z aut spousta provoznich kapalin, a ja to musim vedet, pri foceni jsem kvuli tomu uklouzl a mohl se i zranit...michell píše:Přesně... Dělám všechno špatně...
Přesně...Solniak píše:Kjucí co blbnete, to byl normalni flame, me se to moc libi, i kdyz samozrejme vim, ze Michell je nevkusák hroznej
Neblbneme, bavime se a prizivujem flameSolniak píše:Kjucí co blbnete, to byl normalni flame, me se to moc libi, i kdyz samozrejme vim, ze Michell je nevkusák hroznej
Jasne, i s Bolkem...skreči píše:Michale to jsou nějaký spajdrmenský kola ne?to za tím taháš labutě?
ne si dělám prdel, ty kola jsou moc hezkýmichell píše:Jasne, i s Bolkem...skreči píše:Michale to jsou nějaký spajdrmenský kola ne?to za tím taháš labutě?
To by bylo super, hned bych to zopakoval.pedrozo1 píše:ty voe, to budou letos fotkydáme louku jako minulej rok a Logana vyprovodíme s foťákem zase ke komínu
![]()
To je ale škoda... Uz jsem pořídil i Becherovku...Logan píše:To by bylo super, hned bych to zopakoval.pedrozo1 píše:ty voe, to budou letos fotkydáme louku jako minulej rok a Logana vyprovodíme s foťákem zase ke komínu
![]()
Ale s největší pravděpodobností se nebudu moct letos zúčastnit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé