Tak vysledek je takovy, zatim trosku narychlo.
Koupil jsem tady na foru chytry dotykovy display Carpuride, ma Android Auto, BT atd.
Zapojeno pres AUX kablik do auta pro prenos zvuku do radia.
Dale ma USB pro pripojeni a nabijeni telefonu a pouziti AndroidAuto, Spotify atd. Dale ma i BT pro bezdratove pripojeni telefonu a prehravani hudby a telefonovani.
Napajeni displeje zapojeno do prodluzko/rozdvojky ze zapalovace kterou mam schovanou v te dire pred stredovym panelem.
Carpuride jsem natvrdo prilepil akrylatovou oboustrankou na RTI, uvidim jestli to bude drzet, zatim se zda ze ano

Ta paska neni videt, takze aspon tak... Az bude vice casu tak jeste zkusim asi rozebrat RTI displej a Carpuride naroubovat misto nej, at to neni tak hrube a lepene paskou, nejsem z toho reseni uplne nadseny, ale nazivo to pusobi celkem OK. Snazil jsem se to udelat co "nejcisteji" takze jsem kabely tahal vnitrkem pristrojovky a schovaval pod stredovy panel atd. Nejsem elektrikar ani mechanik takze tohle je tak nejak nejlepsi co jsem zvladl

Jako ty vystupujici kabliky na boku me taky trosku stvou, skoda ze neni zapojeni zespodu, to by bylo uplne skryte, ale nazivo z pohledu ridice mi splyvaji s pristrojovkou

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.