No, jsme trochu OT, ale...Urvanej píše: 14 úno 2025 15:14 ...Ale asi jsem holt jinej a neočekávám od auta ledky, fičury, audio, já prostě chci, aby mě jízda bavila...
Jo! Pod toto se plně podepisuju. Jedu pět hodin vkuse v XC70 a pořád mám pocit, že sedím doma v obýváku. Sednu do jinýho auta a jako by mě vzali do svěrací kazajky.
Možná, že je to jenom o zvyku a až budu nucen přesedlat, tak si budu chválit jiný. Teď je pro mě ale volvo auto co má duši a nedám na ně dopustit i když se mnou taky párkrát vydrbalo.
 ) . S tou spolehlivostí už tady ty debaty byly milionkrát. Nemam růžový brýle a ale ani nejsem tak skepctickej. Oni všechny ty D5 co mají najeto půl milionu už tak nějak zapomněly, co všechno se muselo udělat...mam docela spolehlivý zdroj jaká je zrovna poptávka po motorech D5 a všeho okolo toho...na druhou stranu je to nejběžnější motor.
 ) . S tou spolehlivostí už tady ty debaty byly milionkrát. Nemam růžový brýle a ale ani nejsem tak skepctickej. Oni všechny ty D5 co mají najeto půl milionu už tak nějak zapomněly, co všechno se muselo udělat...mam docela spolehlivý zdroj jaká je zrovna poptávka po motorech D5 a všeho okolo toho...na druhou stranu je to nejběžnější motor.

x 1
 x 1