To je vsechno, casu a volna je malo, tedy je to za me jen tato vec.

ok. mohli bychom si vzít chatku já+ holky, ty a Raolsa
Protože AV díly byly zárukou nějakýho programu na Volvosrazu. Naštvaná nejsem, jen si myslim, že tohle nestojí za propálenou naftu.jojo píše: 10 dub 2025 22:31 Ono zase, Zuzko, byli jiní, kterým se zase nechtělo do Kletečné, bo už tam byli poněkolikáté. Mně se tam vždycky líbilo i přesto. Dřív se srazy dělávaly pokaždé jinde, aby se lidi podívali na víc míst. Tohle je pokus se k tomu trochu vrátit. Nebuď proto naštvaná prosím. AV díly super, ale proč to trochu nepozměnit?
Tak tohle asi staci nemyslis? Jak uz jsem tady vysvetloval, s AV dily jsme v kontaktu a na nekterem z dalsich srazu s nimi jednoznacne pocitam. Prijde mi docela zbytecne takto strilet do srazu, ktery jeste ani neprobehl. Zaprve je to nefer a zaroven tim ten sraz uz predem poskozujes, coz defakto znamena, ze poskozujes klub. Prosim uklidni to. Toto je opravdu zbytecne.Švéďák99 píše: 04 kvě 2025 22:21Protože AV díly byly zárukou nějakýho programu na Volvosrazu. Naštvaná nejsem, jen si myslim, že tohle nestojí za propálenou naftu.jojo píše: 10 dub 2025 22:31 Ono zase, Zuzko, byli jiní, kterým se zase nechtělo do Kletečné, bo už tam byli poněkolikáté. Mně se tam vždycky líbilo i přesto. Dřív se srazy dělávaly pokaždé jinde, aby se lidi podívali na víc míst. Tohle je pokus se k tomu trochu vrátit. Nebuď proto naštvaná prosím. AV díly super, ale proč to trochu nepozměnit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé