Jarní sraz Drhleny 9.5. - 11.5.2025

Oficiální vícedenní srazy pořádané klubem
  • Autor
  • Zpráva
passport5
Vůz: XC70 D5 MY08

Příspěvek od passport5 »

Za me k nicemu takovemu rozhodne nedochazi, kazdy ma hromadu svych naplni na vikendy, a kdyz vidi, ze neni nikdo prihlaseny, cte o naplni srazu, tak se podle toho jen zaridi, a naplanuje si volne vikendy jinak, jako jsem to udelal ja.
To je vsechno, casu a volna je malo, tedy je to za me jen tato vec. :)

Basstl

Příspěvek od Basstl »

První sraz v Drhlenách byl první Volvo sraz, kterého jsme se kdy zúčastnili (tenkrát s pro mě novým Dunkelrotem) a byl naprosto parádní. Krásná lokalita, perfektní ubytování. Dalším bonusem je, že to sem máme podstatně blíž, než na Vysočinu. Říkal jsem si, že bych po několika vynechaných ročnících opět vyrazil na velký Volvo sraz. Bohužel v tohle termínu máme už dlouho naplánovanou jinou akci, kterou nemůžu zrušit ani posunout. :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ondra.
Člen VK
Vůz: 240/V70II

Příspěvek od Ondra. »

Ahoj, chci se zeptat kdo jede s dětma? zdejší registrace nějak nefrčí.... Holky mají srazy rády ale když tam budou mít nějaký kamarády a klapne ta pěna, tak by to bylo super. Nám v podstatě vycházkový sraz vyhovuje. Případě bychom měli jedno místo v chatce, pokud můžu být upřímný, tak chatka za 2500 na noc je tedy randál mimo moji ochotu platit...

nebel
Člen VK
Vůz: 760 B280F + AW71 '89
Participant x 1

Příspěvek od nebel »

Pokud máš v chatce místo a mohl bych se připojit, rád to využiju.

Ondra.
Člen VK

Příspěvek od Ondra. »

nebel píše: 22 dub 2025 17:18 Pokud máš v chatce místo a mohl bych se připojit, rád to využiju.
ok. mohli bychom si vzít chatku já+ holky, ty a Raolsa

jojo

Příspěvek od jojo »

Tak jednejte rychle klucí. =@

Ondra.
Člen VK

Příspěvek od Ondra. »

Harmonogram máme? Řeším jestli přijet v pátek na večer nebo v sobotu ráno. Co ta pěna? Asi tam budu sám s dětma, pokud bych měl na to přispět částkou v řádu nižších stokorun, rád bych to pro ně udělal :D Na druhou stranu, kdo říká, že je pěna jenom pro děti? :D

raolsa
Moderátor
Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
Participant x 1

Příspěvek od raolsa »

Švéďák99
Vůz: Volvo V70 II, 2.5. TDi, 103 kW

Příspěvek od Švéďák99 »

jojo píše: 10 dub 2025 22:31 Ono zase, Zuzko, byli jiní, kterým se zase nechtělo do Kletečné, bo už tam byli poněkolikáté. Mně se tam vždycky líbilo i přesto. Dřív se srazy dělávaly pokaždé jinde, aby se lidi podívali na víc míst. Tohle je pokus se k tomu trochu vrátit. Nebuď proto naštvaná prosím. AV díly super, ale proč to trochu nepozměnit?
Protože AV díly byly zárukou nějakýho programu na Volvosrazu. Naštvaná nejsem, jen si myslim, že tohle nestojí za propálenou naftu.

Chase
Radní
Vůz: S80 V8, XC70 3.2, XC70 D5, C70 T5
Organizer x 3

Příspěvek od Chase »

Švéďák99 píše: 04 kvě 2025 22:21
jojo píše: 10 dub 2025 22:31 Ono zase, Zuzko, byli jiní, kterým se zase nechtělo do Kletečné, bo už tam byli poněkolikáté. Mně se tam vždycky líbilo i přesto. Dřív se srazy dělávaly pokaždé jinde, aby se lidi podívali na víc míst. Tohle je pokus se k tomu trochu vrátit. Nebuď proto naštvaná prosím. AV díly super, ale proč to trochu nepozměnit?
Protože AV díly byly zárukou nějakýho programu na Volvosrazu. Naštvaná nejsem, jen si myslim, že tohle nestojí za propálenou naftu.
Tak tohle asi staci nemyslis? Jak uz jsem tady vysvetloval, s AV dily jsme v kontaktu a na nekterem z dalsich srazu s nimi jednoznacne pocitam. Prijde mi docela zbytecne takto strilet do srazu, ktery jeste ani neprobehl. Zaprve je to nefer a zaroven tim ten sraz uz predem poskozujes, coz defakto znamena, ze poskozujes klub. Prosim uklidni to. Toto je opravdu zbytecne.

Zpět na „Srazy připravované klubem“