Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Já to na nějakým volvu měl, myslím na S80 a je to strašně praktický a teď na těch dvou s60 ne tak jsem myslel, že to neexistuje. Při dalším servisu to tam nechám dát, protože mam takhle brýle ve dveřích a je to fakt nepraktický...
Ještě mi tam chybí home link, ale to dělají jen pro státy a doobjednat to nešlo škoda
Na S90 se dá normálně objednat. Podle mě to bude pasovat i na S60. Na Swedespeed fóru a na Jagrullar jsem četl, že se nemusí ani přehrávat SW a funguje to hned.
no tvl...tak já nevím, možná to jde doobjenat, ale když jsem si S60 konfiguroval s dealerem tak jsem se na tohle specificky ptal a řekli mi, že to objednat nejde. Možná to jde vyřešit jako accesories...zeptám se na to. Díky
Pro S90 mám připravenou masku z faceliftu.
Maska chodí nová bez loga, což jsem samozřejmě zjistil až po rozbalení. Když jsem pak objednával nový typ znaku za další skoro samé peníze co maska tak jsem chvilku přemýšlel, jestli to tam ještě chci.
Momentálně čeká auto větší pravidelný servis a ještě nějaké další extras tak přidám brzy další fotky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Podařil se mi meisterstück
Sehnal jsem kompletní nový Styling Kit (př. spoiler a boční prahy) který se již nedodává. Byl to taky docela boj.
Tak aspoň zatím malá ochutnávka ještě ze zvedáku.
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
To je velká parada ty prahy, jseš prvni v Evropě kde to vidim, že to ma taky.
Teď ještě zadní led světla z poface nutné potřebuješ
A rovnou 2x jedny pro mne prosím
Ty kulatý koncovky má jen Kinetic a Momentum. Inscription má uý pak vždy ty velké hranaté. Nevím pak podle které verze se ještě rozlišovalo, že ty velké hranaté jsou rozdělené na dvě. Já už to měl na autě z fabriky.
PINĎABC píše: 17 led 2024 21:47
To je velká parada ty prahy, jseš prvni v Evropě kde to vidim, že to ma taky.
Teď ještě zadní led světla z poface nutné potřebuješ
A rovnou 2x jedny pro mne prosím
Občas to na nějakých autech v inzerci vidím, ale není to moc časté.
Facelift světla se mi tolik nelíbí, už nemají takový hezký světelný podpis. Navíc nejsem velký fanda dynamických blinkrů. Teď budou na řadě větší brzdy
Každopádně jsem koukal, že výměna zadních světel není tak složitá, běží to na LIN sběrnici a už jsem pár aut na netu viděl, že to jde v pohodě zprovoznit.
Koukal jsem chvilku po facelift spodní části př. nárazníku, s tou velkou chrom. lištou. Nakonec jsem sehnal ale ten styling paket a asi se mi to takhle líbí víc.
Nemá ten homelink souvislost s iCUP infotainmentem ?
Jinak dělalo to čalounictví, co dělá tyhle věci běžně. Mrkni na jejich stránky, takže funkce by neměla být omezena.
Ta kůže je velmi, velmi tenká a snad i niť by na to měla být speciální. Běžně to tak lepší auta mají, tak snad vědí co dělají
Jinak víc se zatím asi obšívat nebude, jen chci ještě sehnat zadní části opěradel předních sedadel z S90/XC90 Excellence. Tam je to též v kůži. Cena jednoho nového 30 561Kč s DPH
Přidáno za 1 hodina 56 minut 10 sekund:
Je to jen rychlá fotka za tmy mobilem, ale jsem s tím Styling kitem spokojený
S90 Dostala včera vytlumení přední a zadních podběhu a kapoty. Bohužel jsem zapomněl fotit, tak přikládám foto z Ahifi. Materiál jsem kupoval jako vždy od nich.
J n jsem použil ještě lepší materiál než je na foto, z řady Expert.
Na holý plech Comfortmat Atom na zadní podběhy a jako druhou vrstvu Comfortmat Titan, vpředu pak Comfortmat Extreme a na plastové podběhy též Titan.
Na kapotu jsem použil Comfortmat Viper + Vision.
Akustický komfort od pneumatik je naprosto nesrovnatelný. Na léto mám PNCS pneu s akustickou pěnou tak jsem zvědavý ještě víc.
Pěkný, kolik čeho si kupoval? A taky mě zajímá, jak dobře drží ten červenej materiál na tý dece pod kapotou. Nějaká novinka, že se to lepí na deku a né na plech?