Malý Krumlovský - 4.9.2021
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V70II
Díky Vlastovi za super víkend! Paní Dáša byla úžasná, klášter krásný a mě osobně potěšila i výstava p. Čapka, o jídle v Jelence ani nemluvě, dnešní oběd opět naprosto vynikající.
Večerní opejkačka taky povedená, kemp pohodový. Zrovna si tady teď pohoduju v autě v kufru a cpu se zelňákem, který jsem v Krumlově objevila už vloni a musela si ho dopřát. 
-
- Moderátor
x 1
Velký dík Vlastovi a všem zúčastněným za supr sraz

-
Děkuji za účast, za chválu a za trpělivost.
Ještě bych chtěl říct, že zbytek vybraných a neinvestovaných peněz na vstupné v klášterech byl přidán k odměně pro paní Dášu, které patří obrovský dík za obětavost, s níž nám povyprávěla o Krumlovu, přestože ke konci prohlídky už sotva stála bolestí na nohou.
Ještě bych chtěl říct, že zbytek vybraných a neinvestovaných peněz na vstupné v klášterech byl přidán k odměně pro paní Dášu, které patří obrovský dík za obětavost, s níž nám povyprávěla o Krumlovu, přestože ke konci prohlídky už sotva stála bolestí na nohou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V70II
Ještě pár fotek...
U té fotky s klukama jsem si všimla až dnes při přetáhnutí na ntb ve větším, jak stylová vlastně je a to byla fakt náhodná momentka.
U té fotky s klukama jsem si všimla až dnes při přetáhnutí na ntb ve větším, jak stylová vlastně je a to byla fakt náhodná momentka.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.