Tak se pište, tlamy, ať tam tomu Dodovi můžeme hromadně ukázat, kde sa nachádzajů ofcov ko*ot s bačovou fujarou.

Marku trochu si nevidíš do pusy, vysvětloval jsem důvody, proč logistiku tentokrát nechávám na každým. Myslíš, že je vždycky úplně jednoduchý počkat, až se na poslední chvíli poslední z X lidí rozhoupe a pak cestu a ubytko buknout, navíc dle různejch požadavků? Není, ale můžeš to někdy zkusit. Myslel jsem, že se prostě chceme setkat a někam se podívat a takhle že to bude pro každýho jednodušší a flexi.yoby píše:... styl "jeďte si jak chcete, bydlete si kde chcete a třeba se potkáme" mě nějak neláká.
??yoby píše:odklon od původní myšlenky
Diky moc za návštevu sme veľmi radi ze ste prisli a obetovali nam svoj voľný čas. Dufam ze sme naplnili vaše očakávania a poriadne ste si plnými duškami ( borovice ) uzili Bratislavu. Len som čakal že budete trochu pankaci a dojedete Brickempenek píše:Velká pochvala a spousty díků Dodovi a Ľubke za péči a průvodcovství, Blavu jsme si moooc užili, máte to tam fakt pěkný. A proto se vrátíme!![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé