No vídíš a já si celou dobu říkal kdepak jsi, že jsi se ještě neozval...z-d-e-n-a píše:To jhamos: Vítej v klubu

No vídíš a já si celou dobu říkal kdepak jsi, že jsi se ještě neozval...z-d-e-n-a píše:To jhamos: Vítej v klubu
Podivej kdyby bylo z tvy strany vse vzdy ok tak se nikdo a nikde nebude ozyvat.Nikdo na tebe neplive nepucuje si boty a pokud se te to dotklo tak se verejne omlouvam.Scarabeus píše:Jak je to zde tradici, že... pokud jde o to někoho poplivat... pomluvit, či si o něj opucovat boty, tak se zde najde vždy dost aktivistů... stejně tak jako když zde kdokoliv něco prodává...3m3 píše: Co by,sekce varovani nebo ban?
Zeleny urcite neco vymysli....
A na kazdy prase se vari voda.
Pro Vaši lepší představu je zde prodej dílů opravdu minimální, alespoň z mého pohledu, protože kdekoliv jinde je to o 90% vyšší... přesto si tu práci se vložením i úpravou fotek dávám i když je to šílený opruz zmenšovat a vkládat fotografie...
A kdokoliv ode mne kdy co kupoval, tak dostal vždy věci v odpovídající kvalitě... slušné a nepoškozené... v tomto směru nebyl ani jediný negativní ohlas... jediné co vázne, tak byla pouze distribuce...!!!
Myslím, že prehaníš zbytečně. Takhke lze jmenovat jen daleko zvracenejsi příspěvky.Ondra. píše:TrollingHary píše:Ano, to je pravda, na základě kšeftů co začal zde rozjíždět na to měli mnozí řeči a tak a status prodejce došlo.
ANO přesně tak jak říkáš... to že mnohdy naslibuji mnohem více, než pak stíhám, to je v celku běžná realita, avšak neslibuji a neberu si peníze za něco co bych neměl...!!! Takže pokud kdokoliv ode mne cokoliv kupuje a zaplatí si to předem, tak jsou to samozřejmě věci, které mám a dávám mu je stranou... ve spoustě případu se jedná o věci, které stejně předem nafocuji...!!! Horší je to samozřejmě v případech, kdy se k tomu nabalují další díly, nebo se konkrétní věci mění v průběhu dodání... stejně tak jako když plánuji cestu daným směrem a domlouvám se, že to doručím osobně více lidem najednou, což tak většinou bývá...Urvanej píše:Hele já třeba prachy předem posílám komukoliv, je mi to fuk. Pohybuju se v částkách, kde bych to asi přežil a dotyčnýmu kazení jména za těch pár korun nestálo.
Tak holt, když má Scarab takovej problém díly dovézt, poslat jen zálohu, jako že to myslíte vážně a pak z ruky do ruky.
Já ho bohužel chápu. Taky kolikrát lidem něco naslibuju, ale prostě nestíhám. Nicméně se snažim informovat průběžně, co se děje atd. A asi by mi soudnost nedovolila, pokud půl roku něco nedodám, se vymlouvat na aktuálně nepojízdný auto...
Vážený p. NEUMANN,neuman zdenek píše:Bohužel s tímto pánem mám jen samé negativní zkušenosti.
Tak abych to uvedl na pravou míru, rozhodně Tě nikdo nenutil. Jen je zde pravidlo, že pokud chceš inzerovat v takové míře jako inzeruješ je statut Profiprodejce nutný. Jinak sbohem a inzeruj si jinde.Scarabeus píše:o statut "PROFIPRODEJCE" jsem nestál, ale byl jsem donucen...
Tak v tom případě myslím,že jsem svými radami přispěl komunitě dost a tím pádem by mi měly být vráceny poplatky za profiprodejce.Urvanej píše:Na kusy to nejde, na obrat taky ne, na zisk, no co je nám do toho...
Jinak na normální dotaz, pokud mi někdo slušně položí, mi slušnost velí normálně odpovědět. Věřim tomu, že zrovna lumiere.c by neměl problém ti odpovědět.
Hele základní pravidlo, při řešení profíka je, živí se tim, nebo něčim velmi podobnym, nebo ne? Druhá otázka je, jak je tu dlouho a jak je komunitě přínosnej. No a pak už je to o odhadu.
Pokud bys tu začal prodávat 10 svatejch obrázků denně, asi by sis toho profíka musel zaplatit i ty. Na druhou stranu, kdyby tu třeba yoby začal prodávat jedny hliníkáče tejdně, tak by to asi trvalo dost dlouho, než by ho někdo upozornil, že by si toho profíka měl zaplatit, protože prostě přispívá komunitě prací na fóru.
Vono je to těžký, sme jen lidi a je na to nutno tak pohlížet. Neni v lidskejch silách nastolit absolutní spravedlnost. Na druhou stranu je nás tu dost na to, abychom na nešvary upozornili a řešili to.
Jéé ono to zase vyznělo blbě,mělo to být jako for.Urvanej píše:Za A to neurčiješ ty(ani já), co je dost, za B taky si tu toho dost prodal. Nechce se mi to hledat, ale mam pocit, že tys byl jeden z těch, kdo o to sám požádal, nemýlím-li se. A ruku na srdce, nemyslíš, že celej tvuj servis je založen na lidech z fóra, kteří si tě tu někdy našli, nebo tě někdo odsud doporučil? Teď už asi komunitu kolem sebe máš, ale to víš jen ty sám, zda ti profit z tvých rad "zajeď ke mě" za toho profíka stojí.
Takže, vzhledem k tomu, že jsi byl donucen zaplati dva a půl litru za svoje několikánásobně vyšší kšefty zde, tak Ti na základě rozhodnutí rady uděluji podmínečný ban a výtku. Pokud dojde ještě jednou k podobné situaci dostaneš ban na měsíc, pak trvalý.Scarabeus píše:A NA ZÁVĚR:
o statut "PROFIPRODEJCE" jsem nestál, ale byl jsem donucen... rozhodně to není moje hlavní aktivita a jedu to pouze okrajově, stejně tak je zde mnoho těch co si ode mne věci koupili a dovezl jsem je až k nim na místo... chvilku to vždy trvá, ale pak jsem spojil cestu s vícero lidí a věci dodal... stejně tak jako si spousta přijela pro věci až ke mne, když nebyla jiná možnost... není zde jediný člověk, který by mi něco zaplatil a já mu věci nedodal...!!!
Jani,já bych to nehrotil,myslím,že se to jakž takž vyřešilo a vysvětlilo.Jana N.-Blondýna píše:Takže, vzhledem k tomu, že jsi byl donucen zaplati dva a půl litru za svoje několikánásobně vyšší kšefty zde, tak Ti na základě rozhodnutí rady uděluji podmínečný ban a výtku. Pokud dojde ještě jednou k podobné situaci dostaneš ban na měsíc, pak trvalý.Scarabeus píše:A NA ZÁVĚR:
o statut "PROFIPRODEJCE" jsem nestál, ale byl jsem donucen... rozhodně to není moje hlavní aktivita a jedu to pouze okrajově, stejně tak je zde mnoho těch co si ode mne věci koupili a dovezl jsem je až k nim na místo... chvilku to vždy trvá, ale pak jsem spojil cestu s vícero lidí a věci dodal... stejně tak jako si spousta přijela pro věci až ke mne, když nebyla jiná možnost... není zde jediný člověk, který by mi něco zaplatil a já mu věci nedodal...!!!
Jinak to s donucenými, neseriosními profi prodejci nejde.
Uživatelé procházející toto fórum: Amon, dumi.cz, Tomas78