to rychle vyměň, nebo ti prdne úplně a to pak budou prokoplý kamna proti tomu nickubexxx píše:Tak mi to dneska nedalo a zjistil jsem, že mám díru v této hadici. Nechci vypadat jako lama, ale předpokládám že by to mohlo souviset?

to rychle vyměň, nebo ti prdne úplně a to pak budou prokoplý kamna proti tomu nickubexxx píše:Tak mi to dneska nedalo a zjistil jsem, že mám díru v této hadici. Nechci vypadat jako lama, ale předpokládám že by to mohlo souviset?
Hned zítra zkusím zavolat Davidovi Patočkovi, jestli má prozatím nějakou použitou sklademwolf píše:to rychle vyměň, nebo ti prdne úplně a to pak budou prokoplý kamna proti tomu nickubexxx píše:Tak mi to dneska nedalo a zjistil jsem, že mám díru v této hadici. Nechci vypadat jako lama, ale předpokládám že by to mohlo souviset?
no bylo to jako když někdo kopne zdola do haubny, jeli jsme na dovolenou do Beskyd, za Brnem jsem podřadil na čtyřku, dal jsem plnej a bum. Hned ztráta výkonu, koukám kontrolka žádná, teplota normální, sjel jsem z dálnice, za mnou dým jak za tatrou. Opravil jsem to provizorně tesapáskou pomocí příborového nože a na místo jsme dojelikubexxx píše:Tak ta je pořádná, to musela být i rána ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé