A měl jsi to resetovaný před tou konkrétní jízdou?st_Andy píše:a co hosi hovorite na ten ukazatel prumerne rychlosti? treba jedu dalnici 160 km/h tam i zpatky dokopy nejakejch 70 km ale prumerna rychlost po dojezdu porad sviti nejakejch 53 km/h.. nebo takto jsem jeste doted nepochopil o cem to jako ma byt
Nie, neriešim 2 deci nafty, riešim to, že PP ukazuje nepresne. Spotreba ako taká je v pohode (automat, AWD), len proste mi vadí, že PP ukazuje inak ako je skutočnosť. Som zvyknutý u aut si zaznamenávať náklady na prevádzku a tam potom vidím aj spotrebu podľa dotankovania a tak mi to nesedelo s PP, nič viac.Shockey píše:Marek71: a proc porad kontrolujes a pocitas spotrebu? K cemu je to dobry? Tento udaj jsem zjistoval pred koupi auta, ted je to uz naprosto nepodstatny.
Mas pomerne novy auto v executive vybave a resis 2 deci nafty?![]()
st_Andy: minuly tyden jsem jel Brno - Presov - Brno a prumernou rychlost mam taky 53
To bude nejaky zapeklity.. ja mam do mesta druhe miniauto takze V-cko vicemene lita jen po dalnici a dava hodne mezimesto kde se padesatkou jede tak 10% z celkove jizdy, ja mel za to ze prumerka by se prave mala upravovat sama stejne jako se sama upravuje prumerka spotreby.. zkusim to vyresetovat, uvidime.Shockey píše:Marek71: a proc porad kontrolujes a pocitas spotrebu? K cemu je to dobry? Tento udaj jsem zjistoval pred koupi auta, ted je to uz naprosto nepodstatny.
Mas pomerne novy auto v executive vybave a resis 2 deci nafty?![]()
st_Andy: minuly tyden jsem jel Brno - Presov - Brno a prumernou rychlost mam taky 53
Vyresetuj PP. Nastav sa na niektory z udajov, ktory sa da nulovat (priemerna rychlost, priemerna spotreba) a drz stlacene RESET tlacidlo, az dokym nenapise nejaku hlasku. Mam to v anglictine a je to nieco v zmysle, ze mam resetovat kilometre, alebo taka nejaka blbost.Marek71 píše:OK, kašlem na to
Byl jsem v autorizáku, kde mi řekli, že:arvelius píše: 1. po nastartování standardně nic neukazuje, chtěl bych, aby tam zobrazoval to, co tam bylo naposled - např. aktuální spotřebu. Tahle tam musím pokaždý kolečkem točit sem a tam, protože jsem si ještě nezapamatoval kolik kroků a na kterou stranu to jeV nastavení jsem nic takovýho neobjevil a v manuálu se taky nic nepíše...
Byl jsem v autorizáku, kde mi řekli, že:arvelius píše: 1. po nastartování standardně nic neukazuje, chtěl bych, aby tam zobrazoval to, co tam bylo naposled - např. aktuální spotřebu. Tahle tam musím pokaždý kolečkem točit sem a tam, protože jsem si ještě nezapamatoval kolik kroků a na kterou stranu to jeV nastavení jsem nic takovýho neobjevil a v manuálu se taky nic nepíše...
Dobrá otázka, taky jsem to nikde nenašel. Nechal jsem to přehrát a velkou změnu jsem nepostřehl .. ?Deshi píše:Je někde napsaný, co řeší ten Service 2.0??
Nevím, jestli to mám přehráté a čemu by to mohlo pomoci?
Nemají - zatím jsme nenašli způsob, jak cokoli (jiného než standardní hlášky) zobrazit na kterémkoli z displejů. Zatím negative.Siggi píše:Treba kluci z D5T5 na to neco nemaji ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé