DSC_0276.JPG
DSC_0273.JPG
DSC_0271.JPG
DSC_0275.JPG
DSC_0282.JPG
Tak to uz mas jedno, motor stejně puhde na g.o takze gufera udelam tento měsíc a je klid.Kein píše:Pružiny jsem neměnil - budou origo. Co se týče gufer - ty se měnily a docela mě to udivuje, že to chčije zase přes ně, měl sjem za to, že to teče přes těsnění víka...ještě když jsem auto dával pravidelně jednomu zdejšímu mechanikovi...
Homokyneťáky jsem měnil - to samý čepy řízení, dávaly se tam TRW, uložení zadních tlumičů taky, celkem pravidelně jsem co zimu měnil tyčky stabilizátoru, různé značky. Buďto to byl shit v dílech a nebo se musela stát chyba jinde, teď už to řešit nehodlám, ale co za díly půjde do mého stávajícího si už ohlídám. každopádně držím palce a rozhodně budu osud modrého draka sledovat.
Jinak pořád mám k dispozici vrak červené 850 konkrétně ta výplň kapoty tam je + další věci - klidně ho daruju za odvoz, nebo díly z něj, je tam kopa použitelných věcí a maličkostí, v opačném případě půjde do šrotu.
Aby jsi nebyl z těch MOOGů zklamaný. Já od nich koupil spodní čep - vydržel 3000 km, řekl jsem si "asi špatnej kus", tak jsem koupil stejný nový a vydržel 2500 km. Takže šrot.AxE_26 píše:Ja jsem dal vse MOOG jako vsude jinde a nemuzu jsi stezovat takze uvidime kolik to snese na teto 850ce.
Záleží jak se to vezme, jeden říká že febi jsou němci další brečí že to jsou poláci.raolsa píše:Aby jsi nebyl z těch MOOGů zklamaný. Já od nich koupil spodní čep - vydržel 3000 km, řekl jsem si "asi špatnej kus", tak jsem koupil stejný nový a vydržel 2500 km. Takže šrot.AxE_26 píše:Ja jsem dal vse MOOG jako vsude jinde a nemuzu jsi stezovat takze uvidime kolik to snese na teto 850ce.![]()
Teď tam mám Febi, zatím najeto 30000 km a v pohodě.
Marten píše:A já jsem si pořád myslel, že ten bílej sedan co tě v něm potkávám je T5..
Jo jede dobře zatím jsi nestezujuMarten píše:Však 2,0 T5 jede taky super, ta moje bílá je 2,0. A jak jsem dneska mával jsi byl ty nebo tvůj tata?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé