Mám zas menší aktualizaci. Poslední dva dny byly ve znamení péče o šedesátku.
V pondělí jsem jsem byl na STK. Při měření emisí došlo k propíranému napojení na diagnostiku a jelikož technik nic neříkal, tak se asi všechny kódy načetly

.
Následovalo přejetí do druhých vrat (STK) a tam jsem se trochu zdržel. Nebylo však kvůli nějakým problémům, ale protože auta přede mnou trvaly déle. Jediné co technik vytkl byly orezlé přední kotouče, ale když najedu cca 5000 ročně, tak se ani nedivím. Zaplatil jsem 1300 a odjížděl.
Na dnešek byla naplánována výměna rozvodů, palivového filtru a brzdové kapaliny. Po obeslání pár servisů jsem se rozhodl pro Volvo Dejvice. Auto jsem ráno přivezl, předal a odešel. Přibližně v 16hod. jsem měl telefon, že si mohu auto vyzvednout. Dorazil jsem do servisu a hned při příjezdu mě čekal šok. Tak čisté a naleštěné auto jsem už dlouho neměl. Šel jsem vyřešit předání a zaplatit, mezitím technik přistavil auto před vchod a já mohl odjet. Druhý šok jsem zažil po usednutí do auta. Nejenom že auto bylo umyté z venku, ale také uvnitř po prachu ani památka, koberečky vyluxované, obal od oplatky vyhozen a deseti koruna na košík zůstala.
A teď k ceně (akce 8+)
Rozvody komplet (vč. vodní pumpy, plochého řemenu a napínací kladky, chladící kapaliny) 10.470Kč.
Brdová kapalina a palivový filtr 3.005Kč.
Tímto mohu tento servis jen a jen doporučit.