Jezdím rychleji, ale snažím se bezpečně.
Navíc ti, co se vozí ve vládních autech s modrým majákem taky nejezdí dost často předpisově, jen si pustí modrej blinkr, aby na ně nikdo nemohl

tohle mě zajímá, Passat a Superb měří "bradavicema" nebo mají laser? Jak si to poradí s těmahle?cuhan píše:Já už osm let používám Valentine One,detekuje bradavice na 100% a poznám když mě zaměřuje laser,jsem s ním spokojen,sice stál 16 000,- ale už se zaplatil..
Cuhane, v té vaší prdeli se rychleji jak 50 jet nedá, tak kudy teda jezdíš?cuhan píše:Já rychlost nedodržuju nikde,v obci 70,mimo obec co to dá,zkrátka na to seru a jezdím si jak chci já a ne jak mě to nějakej ňouma nařídí..
Nesmíš mu hned všechno sežrat - ten když řekne "dobrý den", tak se raději koukni z okna jestli náhodou není nocKittikit píše:Cuhane, v té vaší prdeli se rychleji jak 50 jet nedá, tak kudy teda jezdíš?cuhan píše:Já rychlost nedodržuju nikde,v obci 70,mimo obec co to dá,zkrátka na to seru a jezdím si jak chci já a ne jak mě to nějakej ňouma nařídí..
Kousek za barákemKittikit píše:Cuhane, v té vaší prdeli se rychleji jak 50 jet nedá, tak kudy teda jezdíš?cuhan píše:Já rychlost nedodržuju nikde,v obci 70,mimo obec co to dá,zkrátka na to seru a jezdím si jak chci já a ne jak mě to nějakej ňouma nařídí..
Uživatelé procházející toto fórum: ms231