matej.sagat: myslím že řešení od martinopela je o něco vice ekonomičtější Aplikace "škoda rány, která vedle padne" mi v tomto případě přijde vice než na místě. Vzpomínám si, ze něco podobnyho udělal kdysi bratránek strejdovi. Dostal takovou pres tlamu, že si z otočky vyrazil dva zuby o futra... Od te doby byl pokoj a ani Kunčičky nebyly dost velký vábidlo
přes hubu už dostal ale nevím jestli je správné mlátit devatenáctiletýho smrada, měl jsem s tím začít dřív, no už jsem se rozhodl, no jak jsem psal výše, V70 I mi vyhovovala, ale jede pomalu a podvozkově není tak pohodlné, V70II mě nebere tu jsem měl, tak zkusím něco úplně jinýho, stejně pak zase skončím ve jedničkový sedmdesátce
_________________ bylo volvo V70 2.4 r.v. 2001, V70 I r.v. 1997 tdi, Saab 9-5, Renaulty, Fordy, Opel Rekord, VW brouk, Feliny a Fáčka, je V70 I r.v. 1999 tdi, S70 r.v. 1998 tdi, Mercedes w211 3.2 CDi
Zima na krku a kupovat sebeslabší zadohrab aby si s ním nevyježděnej mladej nerozbil hubu, když ho ukradne aby se předváděl před frndama neni podle mě nejlepší nápad. Kromě toho mu těmahle značkama zvýšíš skóre a bude ti to krást častějc. To je zralý tak na to aby to namotal na strom. Koupil bych třeba nějakýho Forestra a modlil se ať na mě nepadne černej Petr s klikovkou. Pořád je to ale jenom motor.