mam v aute BOSCHe - myslim ze splnuje vsechno co pises... rTHOmasoj píše:Dovolím si oživit téma.
Ví někdo o něčem, co by alespoň částečně mohlo splnit moje očekávání?
Uz. Jednou jsem to tu posttoval na zacatku nebo prvni strance..THOmasoj píše:Dovolím si oživit téma.
právě se dívám po parkovacích senzorech, ale i když je toho všude spousta, radši bych nějaký zkušenosti. Moje představa:
1. 4-6 parkovacích čidel na zadní nárazník
2. nepotřebuji display stačí reproduktor
3. minimální vzdálenost snímání ideálně pod 40cm
4. více úrovní pípání - spousta senzorů má třeba jen 3 úrovně pípání (oznámení vzdálenosti) - já bych rád, aby se frekvekvence zvyšovala rovnoměrněji, úměrně vzdálenosti
5. nízkej profil senzorů, ideálně senzory zápustný, který by se přiblížily originálním
Ví někdo o něčem, co by alespoň částečně mohlo splnit moje očekávání?
Tak co, jak to dopadlo?THOmasoj píše:Díky chlapi. Dnes jsem to objednal. Z některých požadavků jsem sice musel částečně slevit, na druhou stranu jsem se vešel do 800,- Kč, což mi přijde za takovou, tak trochu zbytečnost ještě OK. Až je namontuju, tak zkusím poreferovat, možná včetně montáže na S60
Dobrý den!
Na auto s tažným zařízením doporučuji jednoznačně parkovací senzory PTS400EX , které mají možnost eliminace vlivu tažného zařízení na funkci senzorů.
S pozdravem Jiří Tulach
z demontáže a následný montáže jsem byl tak nas*anej, že jsem se na nějaký focení vykašlalquaero píše:Tak co, jak to dopadlo?THOmasoj píše:Díky chlapi. Dnes jsem to objednal. Z některých požadavků jsem sice musel částečně slevit, na druhou stranu jsem se vešel do 800,- Kč, což mi přijde za takovou, tak trochu zbytečnost ještě OK. Až je namontuju, tak zkusím poreferovat, možná včetně montáže na S60
Tak to je jiná, nedocvaklo mi, že jde o kouli jako takovouraolsa píše:Ono jde spíše o to, že pokud by čidla brala tažné jako překážku tak bude asistent řvát pořád.
Tohle se stalo známému, v autorizáku mu na Citroena namontovali nejdříve origo tažné a pak asi za 14 dní si tam nechal dát origo senzory. Když auto přebíral tak zjistil, že mu neodnímatelnou kouli odmontovali a hodili do kufru. No a když ji namontoval zpět tak asistent pořád řval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé