auto na denodenní ježdění

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
smolda
Vůz: 745 TIC

Příspěvek od smolda »

Tak ono já si chtěl tu justynu hooodně teoreticky koupit na zimu na blbinky (prostě jsem na ní narazil na bazoši) :D a máti že se jí strašně líbí a za kolik je...tak si pro ní nakonec dojela. Felicie byla vykloktaná a žrala 10 na sto..náprava do A, začala dost reznout...Justy je v pěkným stavu a bez investic tak nějak :)) (jen tak mimochodem tu Felicii od nás koupil bratra kamarád pro svoji máti za 10 tisíc :D s tím, že věděl o všem co tam je špatně a nevadilo mu to...za tu Felinu bych já nedal ani 3 tisíce...a to jsem si myslel, že Felicie už se nedržej nijak vysoko)

Krystof P.
Vůz: Volvo C70 2.3T5 / Volvo 945 200FT

Příspěvek od Krystof P. »

smolda píše:Tak ono já si chtěl tu justynu hooodně teoreticky koupit na zimu na blbinky (prostě jsem na ní narazil na bazoši) :D a máti že se jí strašně líbí a za kolik je...tak si pro ní nakonec dojela. Felicie byla vykloktaná a žrala 10 na sto..náprava do A, začala dost reznout...Justy je v pěkným stavu a bez investic tak nějak :)) (jen tak mimochodem tu Felicii od nás koupil bratra kamarád pro svoji máti za 10 tisíc :D s tím, že věděl o všem co tam je špatně a nevadilo mu to...za tu Felinu bych já nedal ani 3 tisíce...a to jsem si myslel, že Felicie už se nedržej nijak vysoko)
Lidi jsou blázni co se týče škodovek...Asi to berou jako národní dědictví nebo co, stačí mrknout na nějakou Octávii TDI a auto, který by ses bál koupit aby se nerozpadlo snadno najdeš za 50-60 tisíc :D
Kámošův táta koupil před dvěma lety Felinu v dieselu za padesát, rok 2000 a teda celkem pěkná, ale absolutně bez výbavy, no nepochopitelný.

Zpět na „o všem možném :-)“