Takže favorita bych do dnešního provozu fakt nedoporučoval, je to papírák. Hledejte auto co nejbezpečnější. Za mě by to byla devítka nebo 850, ale jestli neni na tyhle tvary ještě připravenej

soused koupil dceři Tigru a ona si asi myslela, že je to asi od slova Tigr, tak honila lesem zajíce. Když letěla ze silnice, tak o pařez utrhla motor i s převodovkou a pak ten zbytek auta zapasovala mezi dva vzrostlý stromy. Na tom autě nezůstalo nic použitelnýho.pedrozo1 píše:Myslim, že koupit auto holce je něco jinýho, páč ta se bojí podobný kraviny dělat, ale kluk to zkoušet bude tak dlouho, dokud se ze svých chyb nepoučí sám a nebo se to nenaučí.
prej Tygr a honila zajíceeLzyx píše:soused koupil dceři Tigru a ona si asi myslela, že je to asi od slova Tigr, tak honila lesem zajíce. Když letěla ze silnice, tak o pařez utrhla motor i s převodovkou a pak ten zbytek auta zapasovala mezi dva vzrostlý stromy. Na tom autě nezůstalo nic použitelnýho.
sakra vidíš na to šukání v autě jsem úplně zapomnělpedrozo1 píše:Pravda je, že když si vzpomenu jak jsem se jal výběru svého prvního auta, dal bych si dneska za svoje první úvahy do držkyto jsem hledal auto jako kundolap a nad ničem jinym jsem nepřemýšlel. BMW mě teda nebralo, ale koukal jsem po velkých a "luxusních" autech. Naštěstí táta mě vedl k autům od mala a politicky mi vysvětlil, že když si něco takovýho koupim, budu s tim moct stát jen před diskotékou, protože nebudu mít na servis a ani na benál. Takže jsme se do výběru pustili spolu a vylezl z toho Forman 94 (důležitý bylo místo na balené slečny a abychom nemuseli stavět stan, pouze využít kufr
), kterého jsem sehnal od kamaráda rodičů jako komplet servisované auto po prvním majiteli, se serviskou, absolut bez koroze a nájezdem asi 130 tis. Půlka love rodiče, půlka já. Chci tim říct, že i když si na auto vydělá sám, nebo mu jej zaplatíš celý, je to jedno, protože ho stejně rozseká. Já byl debil a zkoušel jsem z toho auta dostat co to dá a jednoho dne sem to na louce asi po dvacáté jízdě dveřma napřed hodil na boudu. Myslim, že koupit auto holce je něco jinýho, páč ta se bojí podobný kraviny dělat, ale kluk to zkoušet bude tak dlouho, dokud se ze svých chyb nepoučí sám a nebo se to nenaučí.
Takže favorita bych do dnešního provozu fakt nedoporučoval, je to papírák. Hledejte auto co nejbezpečnější. Za mě by to byla devítka nebo 850, ale jestli neni na tyhle tvary ještě připravenej, tak ta 40 bude dobrá volba. Anebo pokud ti odmítne volvo a bude chtít před holkama řikat, že má AUDI (a na to každá osmnáctka přece slyší
, tak zvol první generaci A6 jako mám já. Jsou to ještě spolehlivý auta, velký, holku do kufru taky naloží a ještě se mu tam vejde pořádnej subwoofer (povinná výbava 18letýho řidiče)
A pořiď mu auto se šíbrem, až budou kalit před spaním na louce vínko, nemusí jí oblbovat koukáním na hvězdy venku, ale v pohodlí sklopené sedačky... za tuhle výbavu ti bude mladej vděčnej
Tak jasný, ale vžij se do jeho situaceskreči píše:sakra vidíš na to šukání v autě jsem úplně zapomnělno ale to už je asi moc abych myslel i na tohle
nou... moje prvni auto v 18-ti Fiat Polski 126p, totalne zrezlej... videl jsem na silnici skrz podlahu, kdyz jsem jel.. cena 4500,- zaplaceno z letni brigady.. dokonce i ten ridicak A+B (7000,-) jsem si caloval sammr1 píše:Tak to je snad samozřejmost. Nebo někdo z Vás něco dostal v životě zadarmo?![]()
Vypomoct ano, jenom tupě zaplatit ani omylem.
No - na tohle je tu ultimativní řešení: http://www.flat4.org/forum/viewtopic.php?f=20&t=16609skreči píše:sakra vidíš na to šukání v autě jsem úplně zapomnělno ale to už je asi moc abych myslel i na tohle
Tak to prrr. Ještě než jsem měl papíry, učil jsem se řídit na Š1203martinopel píše:Možná by nebylo od věci sehnat mu nějakou 740ku když se naučí jezdit s ní,už nebude mít problém s ničím.
já to zmáknul i se Škodou 120st39.6 píše: auto - kundolap je imo mytus. holku bud sbalis nebo ne. cim pro ni prijedes, je druhorady
V tom případě je to buď "navzdory" tomu, že to byla Š120 anebo auto nehrálo vůbec žádnou roli, bo v příběhu vůbec nevystupovalojohn simple píše:já to zmáknul i se Škodou 120st39.6 píše: auto - kundolap je imo mytus. holku bud sbalis nebo ne. cim pro ni prijedes, je druhorady
nojo, jenze to je prave sraz jen tech lidi, ktery na tom ujizdej. kdybych jel na sraz filatelistu, asi bych se svym albem taky nejakou vylizal. to ale neznamena, ze si ty znamky budu brat na diskoteku, vid, a uz vubec ne, ze by to bylo rajcovnieLzyx píše:tak ono většinou to auto nehraje nějakou extra roli. Ale ještě se mi nestalo "jééé ty máš Volvo? Pěkný. Něchtěl bys mě své(s)zt?". Když už, tak mi tohle řekl chlap (ve smyslu svézt) a to je mi jaksi k prdu - akorát projedu benzin a ještě si vyslechnu, že jeho oktávka je lepší, protože nežere 45 na sto.
Kdežto když jsem byl s kámošem na tůňák srazu s BMW, tak jsem ani nemusel iniciovat nějaký kontakt, protože přišly samy ... ahooj, to je tvůj baworák? Ne, to je támhle kámoše. Aha, tak já se jdu zeptat jeho ... ahoj, to je prej tvůj baworák ... hm, vymazlenej, můžu se podívat dovnitř? Hezký ... hele a pojedeš sprinty? Jo? A mohla bych s tebou, prosííím? ...
Takže jsem se z bmw srazu vracel domů vlakem, protože "kamarád" zůstával přes noc.
nějakou brejlatou intelektuálku určitěst39.6 píše:nojo, jenze to je prave sraz jen tech lidi, ktery na tom ujizdej. kdybych jel na sraz filatelistu, asi bych se svym albem taky nejakou vylizal. to ale neznamena, ze si ty znamky budu brat na diskoteku, vid, a uz vubec ne, ze by to bylo rajcovnieLzyx píše:tak ono většinou to auto nehraje nějakou extra roli. Ale ještě se mi nestalo "jééé ty máš Volvo? Pěkný. Něchtěl bys mě své(s)zt?". Když už, tak mi tohle řekl chlap (ve smyslu svézt) a to je mi jaksi k prdu - akorát projedu benzin a ještě si vyslechnu, že jeho oktávka je lepší, protože nežere 45 na sto.
Kdežto když jsem byl s kámošem na tůňák srazu s BMW, tak jsem ani nemusel iniciovat nějaký kontakt, protože přišly samy ... ahooj, to je tvůj baworák? Ne, to je támhle kámoše. Aha, tak já se jdu zeptat jeho ... ahoj, to je prej tvůj baworák ... hm, vymazlenej, můžu se podívat dovnitř? Hezký ... hele a pojedeš sprinty? Jo? A mohla bych s tebou, prosííím? ...
Takže jsem se z bmw srazu vracel domů vlakem, protože "kamarád" zůstával přes noc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé