Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Taky by mě zajímalo jak nejlépe šetrným způsobem vyčistit kožené sesle v kombonaci a alcantarou? Jelikož bude zima a auto mám teprve 2 měsíce, zajímalo by mě jak moc je důležité kůži ošetřit i na zimní období?
Koupil jsem toto https://www.vlesku.cz/cistic-kuze-auto-finesse-hide a nevyčistilo to vůbec nic, ale vůbec! Všude ve videích čistí krásně čistou kůži... Mam béžovej interiér a v kůži je zašlá špína. Co na to vybrat? Těch odkazů je tu spousta... Díky
čistič oken je převážně líh a ten dost vysušuje. já bych ho na kůži nedával, přijde mi to jako příliš velké riziko
stark používám a jsem s ním spokojený. líbí se mi, že to je pěna
asi nejúčinější je dodo, ale je třeba s ním opatrně, neb je prý schopen vymýt i barvu, takže nenechávat zbytečně dlouho působit https://www.detailingshop.cz/pece-o-kuzi/dodo-juice-supernatural-leather-cleaner-500ml-cistic-kuze/
ahoj,ty druhý 2 odkazy mám vyzkoušený a jsou dobrý.měl jsem hooodně zašlý boky sedaček a po použití byly jak nový.ještě jsem od nich měl tekutou kůži-taky dobrý,jen je náročný vybrat přesnej odstín.nakonec jsem použil ten vosk-sedačka krásně hladká.konec hlášení-jo a nejsem jejich prodejce-pro rejpaly
Tak mi to nedalo, a dneska sem to zkusil ještě jednou, ale houbičkou. Nechal sem to dýl namočený a výsledek se dostavil, ještě to není ono a na fotkách ten rozdíl není vidět jako v reálu, ale změna nastala...
Zkusil sem i sedačky, přišlo mi, že se nic neděje, ale manželka řekla, že o dost lepší. Já ten bordel viděl až když sem v ruce pral hadry a houby...
ahoj,ty druhý 2 odkazy mám vyzkoušený a jsou dobrý.měl jsem hooodně zašlý boky sedaček a po použití byly jak nový.ještě jsem od nich měl tekutou kůži-taky dobrý,jen je náročný vybrat přesnej odstín.nakonec jsem použil ten vosk-sedačka krásně hladká.konec hlášení-jo a nejsem jejich prodejce-pro rejpaly
Petře, zkoušel jsi to pak i namastit nějakým konzervačním přípravkem? Už se mi stalo, že čistič moc nezabral, ale pak promašťovač sebral všechen bordel. Možná je to díky různým druhům špíny, kde nějaké druhy špíny rozpustí jen jiná mastnota. Zkus kousek sedačky vzít konzervačním kondicionérem, třeba zbytek špíny pustí.
Nebo zkus normalne do kyble vodu, do ruky houbicku a mydlo s jelenem. Akorat je potreba pockat na suche a teple pocasi, at vse co nejrychleji vyschne. A pak to hlavne poradne namastit a nakonzervovat.
A taky normální indulona je docela slušné čistidlo. Můžeš to na kousku špinavé kůže zkusit. Nevýhodou je, že ta sedačka bude mastná jak prase a budeš ji muset potom pořádně dočistit. Ale to zvládneš tím DODEm