ano, myslím Stöckli, jen jsem neměl přehlasované o ... neznám žádné Stöckli špatné, výborně drží, jsou pevné, mají pořádné tuhé ale přitom pružné jádro, akorát dříve je vůbec mimo znalce nikdo prakticky neznal, nebyly zde ani propagovány, protože patřily do dosti drahé skupiny, ale kvalita je výborná .... jen je třeba vybrat pro sebe ty vhodné.
Nyní jsou již i zde několik let v prodeji, ale stále oproti jiným nevýrazně. Kolikrát se mne stalo, že se mne lidé ptali, co to jsou 
zač, přitom na nich jezdila CH a FL reprezentace.
Vždy na jaře kupuji sezonu starší model a za úžasné peníze. V Rakousku jsou také na jaře za pěkný peníz.
Problém Česka je, že obchodník nakoupí někde kdesi za nějaké ceny, práskne na to od 200% marži a více ho prakticky nezajímá.
Vidím toto u jachtařského zboží, ségra žije v Lugánu, kam je kousek v Itálii za jachtařský výrobcem Paul Shark, když vidím ceny na prodejně ve výrobním závodě a to nemluvím když chytneš slevy, tak tam si vždy uvědomím, jak katastrofická je v Česku
obchodní politika. Pořádné Šturmáky do zimy dokáží zdejší prodejci prodávat ty samé o cca 23.000 kaček dráž, než jsem si je pořídil, což je strašný. A takto to funguje asi v i v ostatních sortimentech, včetně ski....