. Doufám, že až budete zase dělat slet u Olympie, tak že se taky ukážu

Děkuji panedoktor píše:Moc pěkný, chválím.
 akorát jsem udělal objednávku u pana Kučery, tak se těším až dorazí.
 akorát jsem udělal objednávku u pana Kučery, tak se těším až dorazí. 

. S Ottou jsem vedle určitě nešlápnul
 . S Ottou jsem vedle určitě nešlápnul  . O srazu jsem už slyšel, ale uvidíme.
 . O srazu jsem už slyšel, ale uvidíme. 

. Dál než k nabídce jsem se nedostal. Pár lidí se mě už ptalo kolik chtěl, ale bohužel víc info nemam
 . Dál než k nabídce jsem se nedostal. Pár lidí se mě už ptalo kolik chtěl, ale bohužel víc info nemam  . Na druhou stranu má u mě docela obdiv. Vybrat si zrovna 190 cm vysokýho a 110 Kg vážícího týpka s holou hlavou, kterej po ránu moc přátelsky nevypadá chce kus odvahy
 . Na druhou stranu má u mě docela obdiv. Vybrat si zrovna 190 cm vysokýho a 110 Kg vážícího týpka s holou hlavou, kterej po ránu moc přátelsky nevypadá chce kus odvahy 

. Saabík dostal novou anténu, opravený SID a v pondělí ho vezu pro nové čelní okno. Nevím proč až dnes, ale zkusil jsem kouzelné tlačítko "S"
 . Saabík dostal novou anténu, opravený SID a v pondělí ho vezu pro nové čelní okno. Nevím proč až dnes, ale zkusil jsem kouzelné tlačítko "S"  a nevěřil jsem, jakej to je obrovskej rozdíl
 a nevěřil jsem, jakej to je obrovskej rozdíl  . To auto je agresivní přesně tak, jak jsem to od Aera očekával. Smál jsem se celou cestu
 . To auto je agresivní přesně tak, jak jsem to od Aera očekával. Smál jsem se celou cestu  . A Volvík, aby nebyl nasranej, tak má na cestě repro premium sound (díky sline
 . A Volvík, aby nebyl nasranej, tak má na cestě repro premium sound (díky sline  ) a dostal nový dorazy řízení.
 ) a dostal nový dorazy řízení.

Jsem na to zvědavej, punk nemusí ladit, ale musí bejt nahlas3m3 píše:To bude diskoteka v aute
 . Chci rovnou vytlumit dveře, tak pak se uvidí. Jen ty proklatý tapecírunky mě štvou. Když se něco objeví poblíž, tak to neni v kůži, nebo to je UK a já to přelepovat nechci.
 . Chci rovnou vytlumit dveře, tak pak se uvidí. Jen ty proklatý tapecírunky mě štvou. Když se něco objeví poblíž, tak to neni v kůži, nebo to je UK a já to přelepovat nechci. 

. Je to pro mě nový téma, tak se docela těším, až budu studovat jaký jsou možnosti
 . Je to pro mě nový téma, tak se docela těším, až budu studovat jaký jsou možnosti 

OK Marťas, děkuju. Budu to řešit někdy v léťe3m3 píše:Naky tlumeni doma mam,kdyztak se pripomen do sz a dam vic info

) očistnou kůru. Vylezli věci, který jsem před tím neviděl, tak že jsem ho myl prvně a naposled
 ) očistnou kůru. Vylezli věci, který jsem před tím neviděl, tak že jsem ho myl prvně a naposled 

To už k prvnímu mytí většinou patříjirkal1 píše:...Vylezli věci, který jsem před tím neviděl...

Uživatelé procházející toto fórum: MUV70