Koukám že seš z Chrudimi tak mužeme vyrazit spolu,jesli pojedeš v sobotu dopolkoVáňa píše:stopro jedu!!!!!!! těšim se![]()
![]()

Koukám že seš z Chrudimi tak mužeme vyrazit spolu,jesli pojedeš v sobotu dopolkoVáňa píše:stopro jedu!!!!!!! těšim se![]()
![]()
Hoj hoj. prosimtě se Zezikem pojedem určo už v pátekDony píše:Koukám že seš z Chrudimi tak mužeme vyrazit spolu,jesli pojedeš v sobotu dopolkoVáňa píše:stopro jedu!!!!!!! těšim se![]()
![]()
neboooooj....Jana N.-Blondýna píše:Váňa a Zezi musí dorazit už v pátek, to je jasný!!!
Ale připomínám: Nestačí se jenom těšit, taky se musí přihlásit na ubytování a stravu!!!
ubytování , stravaEkky píše:Kde se tu nějak registruje nebo přihlašuje že pojedu... ale ještě nevím kdy,jestli v pátek nebo v sobotu.
Tohle myslíš fakt vážně ? Nebo si děláš prču.Ekky píše:A kde je ten seznam. OK přijedu Já + Žena + pes + 1 dítě. Chceme chatku a jídlo.
EDIT: dorazíme v pátek a budem asi do neděle.
Tak tohle už je bez komentáře. Ten podpis jsem ti odmazal já protože pravidla ti zřejmě nic neříkají, a nesnaž se to dát zpátky. A příště nám ten sraz můžeš předvést ty. Rádi se poučíme.Ekky píše:To jsem myslel važně.... páč ty linky co sem hodil Urvanej nikde nebyli,hledal jsem ja na začátku topicu s oznámením o srazu. A pak nechápu proč to není vše na jednom linku. ale díky.
V poho. Neřeš to a klidně napiš, že si dovezeš vlastní bagetu.Ekky píše:To chapu... by stačilo udělat jen 3 chody ne? nebo jeden guláš..ja jen nedokažu ted napsat co si dám když nevim jak mi bude a na co budu mít chut.
Když tam bude jen guláš který bude stopro v pátek k večeři tak zas bude někdo remcat že je jen jedno jídlo,dělám výběr jídel vždy protože jste zmlsaný a každý třeba maso nejí , nikdy nikdo neremcal a každý si vždy třeba půl roku dopředu vybral,jinak si třeba příště trhněte nohou a můžete se po okolí napást a všechno to může zařizovat někdo jiný,rád se nechám poučitEkky píše:To chapu... by stačilo udělat jen 3 chody ne? nebo jeden guláš..ja jen nedokažu ted napsat co si dám když nevim jak mi bude a na co budu mít chut.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé