neuman zdenek píše:Zdeňka (nový volvista)
Mě docela zajíííímáááá
neříkej ,že přijedeš jenom když ti předhodíme novou ženskouneuman zdenek píše:Zdeňka (nový volvista)
Mě docela zajíííímáááá
Ale prdlajs to už mám za sebou,asi né za týden po Vás dělám ty pořádný řady v Praze a co kdyby jste se někdo ukázal na srázku od Vás,cóóó?MIKA píše:neříkej ,že přijedeš jenom když ti předhodíme novou ženskouneuman zdenek píše:Zdeňka (nový volvista)
Mě docela zajíííímáááá
sumi píše:kam a kdy![]()
to se uz rozhodlo
Sice je to kousek dál, ale dalo by se to. Holt bude o to delší spanilkaMIKA píše:takže chápu dopbře, že tu hospodu mám zamluvit ???
EarlSin píše:Máme problém s odpoledním spaním, takže po obědě vás opustíme... Ale i tak se těšíme...
Tak to by dopadlo velmi špatněDeshi píše:EarlSin píše:Máme problém s odpoledním spaním, takže po obědě vás opustíme... Ale i tak se těšíme...
OOOO, to je ale škoda![]()
Tak nechoďte odpoledne spát
hospůdka jako malovaná, ale jestli už to není daleko ? většina nás jede tady z hora
Tak to by dopadlo velmi špatněMIKA píše:
josef píše:Již bych to nekomplikoval. Sraz Stéblová. Tam se můžeme domluvit kam pojedeme. Kladruby nebo Slatiňany se ale asi musí zamluvit. Abychom něco viděli tak aspoň předvedení koně. Dělat Ležáky a hřebčín je zřejmě časově dost náročné i vzhledem ke stávajícímu počasí. Život nám snad nekončí a máme téma na další sraz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé