asi takjirkal1 píše:Ten pant víčka nádrže je v autorizáku za cca 300-400,-. Ulomilo se to skoro každýmu včetně mě.

asi takjirkal1 píše:Ten pant víčka nádrže je v autorizáku za cca 300-400,-. Ulomilo se to skoro každýmu včetně mě.
Dekuju za info....jirkal1 píše:Ten pant víčka nádrže je v autorizáku za cca 300-400,-. Ulomilo se to skoro každýmu včetně mě.
Ten zadni sterac muze byt promazanej asi jak chce... Aspon v mem pripade... Kdyz se motorek protoci po zoubkach....michal_0077 píše:na jednom volvu jsme pant vicka nadrze menily to uz dvakrat... poprve ale neoriginal ze skandixu a po druhe radsi uz original ktery zatim drzi...
ten zadni sterac si radsi promazu preventivne kdyz vidim co to muze udelat... cena noveho dilu je opet jak z domu hruzy
Koukám stejný symptomy... Jen jsem spravil stěrač, taky se mi urvala aretace víčka. Ale drží to zavřený.Ekky píše:Takle to nejak mam... To vycko nadrze bude taky prdel... Se tam ulamaly ty pantiky na to pero...
Za takové peníze ho umím dodat taky. Už se jich prodalo dost a všem fungují. Takže až vzdáte marný boj s opravou, tak stačí napsat.dali píše:Koukám stejný symptomy... Jen jsem spravil stěrač, taky se mi urvala aretace víčka. Ale drží to zavřený.Ekky píše:Takle to nejak mam... To vycko nadrze bude taky prdel... Se tam ulamaly ty pantiky na to pero...
U toho bílýho kolečka do stěrače bych asi začal zkoumáním jak funguje cesta přes plot u jejich českýho výrobce![]()
To mi povídejte, že se nenajde nikdo jehož známej tam má známý... zvlášť když to nikdo nechce zadarmo.
... a nebo další možnost:
http://www.ebay.de/itm/Neu-Wischermotor-Hinten-Top-/400635538398?pt=DE_Autoteile&hash=item5d47bd2bde#ht_5615wt_1235
Tohle trošku smrdí, protože je to novej prodejce, ale zase akceptuje PayPal, tak by to taky mohlo být OK:
http://www.ebay.de/itm/Heckwischermotor-Wischermotor-Scheibenwischermotor-Volvo-Original-Ersatzteil-/231131659289?pt=DE_Autoteile&hash=item35d0853c19#ht_1729wt_1235
Za tuhle cenu novýho dílu už bych to hodnotil pouze jako nepříjemnost...prostě spotřebák, co vydrží 200-300tkm.
No ze by se mi chtelo kupovat novej motorek za tisice kdyz vlastne mam stary funkcni to se mi vubec nechce. Na shopu jsem nehledal jen motorek,chtel jsem se podivat co tam mas na XC a jaky mas ceny...Jean píše:1) Ten eshop není dokonalý, protože to prostě nestíhám.
2) Motorek stěrače tam vystavený není, ale budu muset doplnit.
3) Nemluvím o starším dílu, ale o novém.
4) Ideálně mi pošli VIN auta, aby byl 100% ten typ a já Ti pošlu cenu.
Když jej máš starší funkční,tak co tady řešíš??Ekky píše: No ze by se mi chtelo kupovat novej motorek za tisice kdyz vlastne mam stary funkcni to se mi vubec nechce. Na shopu jsem nehledal jen motorek,chtel jsem se podivat co tam mas na XC a jaky mas ceny...
Jenže kolečko je součástí motorku.Ale když si je vyrobíš,určitě by jsi sklidil úspěch.Ekky píše:Ano motorek je funkcni ale kolecko mam vyhoblovany... Takze sterac nestira,jen na pul. Takze resim kolecko.
osobne si myslim ze se to stane tim ze se osicka pridre prirezne v pruchozi trubučce a jde to stuha?promazat vazelinou?hayney píše:přátelé, existuje nějaká prevence jak tomuto předejít, dokud je vše funkční?
klidne i vice kusu myslim ze by one byl celkem zajemEkky píše:Sem to resil s fotrikem... Kdysi davno delal v narexu a ma tam jeste nejaky znamy,tak se mi zepta jestli by to dokazaly napodobit.
Uživatelé procházející toto fórum: RadoKE