Harry píše:každopádně kdybys někde něco našel a objednával, tak napiš sz, možná bych se přidal
Jasný, no zatím to vypadá s jistotou rozřešené tak, že tam padne jen ta mřížka co jsem uvedl výše, i s odkazem na nějaký ten jejich obchod Ale do ní asi zatím nepůjdu...zkusím sehnat někde jednoduššeji a levněji
Spíš bych radši někde našel ty boční lišty z Summum...s chromem... Ale to bude větší problém.
wickey píše:to se bude jeté shánět asi stejně dobře jak chromovaná zrcátka...
to asi jo...ale ty alespon seženeš neoriginální jen ty krty, orig. chrom se dával snad jen na Move výbavu.
Těch Summum lišt po světě jezdí mraky...ale kdo jí prodá
Schumi_01 píše:
Asi si vyjedu bazary kde stojí faceliftované buď S60 nebo eRka
Praha Štěrboholy of.dealer S60R
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
Tak jen pro vyjasnění diskuze
Žádná jiná mřížka tam nejde...tzn. ani z S60 ani z žádné XC... Jediná možnost tahle a dát si tam logo...a nebo někde ze Švédska koupenou přímo udělanou, ale ta vyšla na balík. Někde by měl být odkaz...
Já se na to nakonec vyprd, začalo se mi to na Nebulách líbit tak jak to je
tak o vikendu jsem ucinil pokus na svem stroji (V70 II 2001) o vymenu masky.... zadna z dostupnych tam nesla narvat ani omylem, resp bez predelani narazniku. Nakonec jsem se na to vykaslal a nechal puvodni chromovou....
_________________ XC70 II Ocean Race/R B5244T3ARDAUT 2002 MB W169 266.920 AUT 2005 BMW F800ST 2008 Romet Pony M301 1988
travex píše:tak o vikendu jsem ucinil pokus na svem stroji (V70 II 2001) o vymenu masky.... zadna z dostupnych tam nesla narvat ani omylem, resp bez predelani narazniku. Nakonec jsem se na to vykaslal a nechal puvodni chromovou....
nejlepší řešení ... Musim se u Tebe taky stavit kvuli ty RTI,ale furt nemám čas....
_________________ BMW E65 750i V8 270KW 2006 BMW E61 530D M 160KW 2005-ProdánoGalerie S60 2.5T 180KW AWD MY05 Summum-ProdánoGalerie,S60 D5 120KW MY04- Prodáno,S60 2.4 125KW MY01-Prodáno Opel Calibra po renovaci - ProdánoGalerie