martinopel píše:Koukám další co sežral všechno moudro světa.
Bohužel reklamní masírka některé jedince zcela pohltí
Kdepak, mě nepohltila reklamní masírka, já jsem si tam ten olej nenalil sám..to Volvo servis...já nic, já muzikant.. Ale kdybych Volvu nevěřil, nekupoval bych si ho!! Navíc neříkám, že je to ten nejlepší olej na světě, jen že by měl být minimálně dostačující..
PS: Ducati je nejlepší motorka na světě?? Mno..Desmosedici asi jo
ludanek píše:
Bud tak laskav a mírni slovník... Říká ti něco pojem diskusní fórum?? ...je to od slova diskutovat!
Proč je nevhodný Castrol SLX R-TEC pro motor B6324S ??
Co se mého lovníku týká,pak věř že jsem ti to na své zvyky napsal velice mírně.Proč je nevhodný olej Castrol??Hledej šmudlo,už mne nebaví pořád dokola psát jedno a totéž story.
Naposledy upravil(a) GDPR_user dne 30 pro 2011 07:18, celkem upraveno 1 x.
ludanek píše:
Kdepak, mě nepohltila reklamní masírka, já jsem si tam ten olej nenalil sám..to Volvo servis...já nic, já muzikant.. Ale kdybych Volvu nevěřil, nekupoval bych si ho!! Navíc neříkám, že je to ten nejlepší olej na světě, jen že by měl být minimálně dostačující..
PS: Ducati je nejlepší motorka na světě?? Mno..Desmosedici asi jo
Napsal bych to asi jinak...je více vhodných olejů než je právě Castrol.
ludanek píše:Koukám další co sežral všechno moudro světa.
Bud tak laskav a mírni slovník... Říká ti něco pojem diskusní fórum?? ...je to od slova diskutovat!
Proč je nevhodný Castrol SLX R-TEC pro motor B6324S ??
Co se mého lovníku týká,pak věř že jsem ti to na své zvyky napsal velice mírně.Proč je nevhodný olej Castrol??Hledej šmudlo,už mne nebaví pořád dokola psát jedno a totéž story.[/quote]
Jo táááák, k tomu se váže příběh?! No, než ho začnu hledat tak jen doufám, že nebude plný vět tipu; Byl jednou jeden můj kámoš... A známej řikal, že viděl, jak...
martinopel píše:Co se mého lovníku týká,pak věř že jsem ti to na své zvyky napsal velice mírně.Proč je nevhodný olej Castrol??Hledej šmudlo,už mne nebaví pořád dokola psát jedno a totéž story.
Jo táááák, k tomu se váže příběh?! No, než ho začnu hledat tak jen doufám, že nebude plný vět tipu; Byl jednou jeden můj kámoš... A známej řikal, že viděl, jak...
ludanku ludanku... zkušenosti jsou zkušenosti... nech si radsi poradit a nehadej se, tady ti nikdo nechce uskodit a sam mam ve volvach Mobil1 a motor jde o par decibeli tiseji nez s Castrolem a taky jede hodne lepe...
ps. tohle ti reknou vsichni uzivatele i automechanici vozu volvo
harlequin píše:ludanku ludanku... zkušenosti jsou zkušenosti... nech si radsi poradit a nehadej se, tady ti nikdo nechce uskodit a sam mam ve volvach Mobil1 a motor jde o par decibeli tiseji nez s Castrolem a taky jede hodne lepe...
ps. tohle ti reknou vsichni uzivatele i automechanici vozu volvo
Vždyt já se nehádám, ani v jednom příspěvku! Jen mě překvapuje skoro fanatický odpor k Castrolu! Taky nemám problém s tím, že třeba Mobil1 je pravděpodobně lepší olej, než ten Castrol, jen se mi zdá přitažený za vlasy tvrdit, že olej předepsaný výrobcem = smrt motoru.
A jak říkáš, ptal jsem se mechanika v německu ve Weidenu ve Volvo servisu a tam mají jasno! Co říká Volvo, to tam přesně dáváme a kein problem..
Olej predavany v nemecku moze (a pravdepodobne aj je) omnoho kvalitnejsi ako ten isty predavany u nas!!!!! A to sa tyka celeho vychodneho trhu, patriac sem SK, CZ,PL....
Johnny55 píše:Olej predavany v nemecku moze (a pravdepodobne aj je) omnoho kvalitnejsi ako ten isty predavany u nas!!!!! A to sa tyka celeho vychodneho trhu, patriac sem SK, CZ,PL....
To si nemyslím. Nicméně pokud není mechanik tvůj dobrý známý, tak nebude vykládat, že Castrol je špatný a že by byl vhodnější Mobil.