Jo a ještě jsem přišel na další věc,chtěl jsem si přehodit zimní a zjistil jsem že nepovolím šrouby protože tam jsou bezpečnostní a já nemám ten ořech,myslím že všechny eRka ty šrouby mely,vypadá takto:
ano, je to originální instalace.Stalin píše:Ja mam v kufru v S60 uplně stejnej vypínač na stejnym mistě a podle mě je to origo. Vypinám tim parkovací senzory.jou81 píše:Nějaká dodělávka na bůhví co. Kam to vede?
Skus předchozího majitele je tady jako Ray Doyle třeba ma ten ořech na ty bezpečakycuhan píše:Zítra tam zavolám,určitě někde bude,záleží jestli budou ochotni mě ho poslat
Doyle nebo orech?hayney píše:a není někde v autě?
tak jo. předpokládám, že ses díval fakt důkladněcuhan píše:
yoby píše:Tak většinou ten ořech každej vozí s sebou, někde u rezervy nebo v nějakým kastlíku
je to origoOrtový píše:mne ten vypínač v kufri ako origo vôbec nepripadá...je možné,že sa s tým dá ovládať parkovací asistent,ale potom načo je ovládanie pred šaltpákou?...a ten tvar,farba...bŕŕ,to nie je volvo....
vivat!cuhan píše:Takže ořech jsem našel v kapse sedačky zepředu ,vůbec jsem netušil že tam nějaké kapsy jsou![]()
Co se týče toho vypínače,tak jsem to teďka zkoušel a opravdu se s tím vypínájí couvací senzory
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé