ale jdi tyneuman zdenek píše:Ještě jsem se zapúoměl pochlubit,nejhezčí auto roku 2011![]()
Ha, ha, ha...Jana N.-Blondýna píše:Prosim Tě Boson, ten dorazil, až dneska.
...BOSON píše: kamera dostala koupel od polské Plzně, /
nemáš chlastatBOSON píše:Není důležité jaká Plzeň, ale že sem si polil kameru při tom mejdanu chlastem.![]()
Hahahahaha.neuman zdenek píše:nemáš chlastatBOSON píše:Není důležité jaká Plzeň, ale že sem si polil kameru při tom mejdanu chlastem.![]()
![]()
a vím jaké to je,podařilo se mě to u Jičína a noťas byl mrvej do nedávna až Tomass mě ho šikovnýma rukama spravil,ale je mě to prd platný že mám noťas spravenej když jsem ho nechal v Trusalové
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jseš nějakej nenažranej, ne? nebo už ti došly zásoby slovenských dobrot a jdeš jen na nákup?maldini píše:Hahahahaha.Pokud chceš, pojedu během pár dní znovu tím směrem - Salaš Krajinka - tak bych Ti to mohl přiblížit do Brna...
Ono tam nejelo více věcí, ne jen halušky... Jako svíčková bez svíčkový, připálený řížky, studené brambory a knedlíky, žádná omáčka a teď tady čtu, jak si někteří pochutnávali o kus dále... Pfuj!!! ... nejelo nic, jen ten pstruh byl fajn. Zatim to tady nikdo nehanil, protože sraz byl dokonalej a všichni se bojí zkritizovat jídlo (jedinou slabou stránku) že? Na druhou stranu ochota personálu to vynahradila. Ďakujem...maldini píše:Ále, nechci to tady Zdeňkovi plevelit - nějak ty halušky už pak nejely, nebylo to ono. Tož si musím vyvézt perděl ještě jednou...
Tak to nemělo chybu! Fakt vynikající!eLzyx píše:ještě, že jsem žrádlo pokaždý prokecal a pak se stravoval za hotový. Klobásky i krkovička byla luxusní.
to si asi nejedol tie ruzove parky na ranajky v nedelu, bo oproti tym museli byt tie 6 hodinove sparene bryndzaky z mikrovlky kulinarsky zazitokmaldini píše:... A k tomu jídlu - s Pekelníkem jsme naráželi na zpáteční cestu, kdy jsem na salaši objednané halušky už nebyl schopen pozřít, tak jsem si je vzal s sebou. A doma už to nebylo ono...
Nééééé, halušky jsem si objednal až na salaši. V Trusalové jsme okusili párky, hned jsme je šli vyměnit za vábný obložený talíř...st_Andy píše:to si asi nejedol tie ruzove parky na ranajky v nedelu, bo oproti tym museli byt tie 6 hodinove sparene bryndzaky z mikrovlky kulinarsky zazitokmaldini píše:... A k tomu jídlu - s Pekelníkem jsme naráželi na zpáteční cestu, kdy jsem na salaši objednané halušky už nebyl schopen pozřít, tak jsem si je vzal s sebou. A doma už to nebylo ono...![]()
ale horcica ta sla
ale zato ten pstruh, ten bolo uz z nasej galaxie
holt kto nebol na lyziarskom dobehol spomienky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé