zoid píše:Jen tak aby byla legrace... pár vypečených rally jumpíků:

zoid píše:Jen tak aby byla legrace... pár vypečených rally jumpíků:
perfektní podívaná , ale ten poslední ,,bazének" to je sílazoid píše:Jen tak aby byla legrace... pár vypečených rally jumpíků:
Já osobně používám kolíbku.Martas píše:No nevím je divné to že každý do té zatáčky vlítne jako by tam nebyla.Každá posádka si trať projíždí třikrát než vjíždí do plné erzety a vše si řádně zapisuje do itineráře.Vypadá to jako by tam nejeli ani jednou...Jinak zatáčky se projíždí pod plynem a brzdou. Pravou šlapete na plyn což je normální a do toho levou brzdíte.Málo kdy se dává noha z plynu...
Tady asi nejde o jízdu na čas,zoid píše:Jen tak pro legraci - pár vypečenejch driftíků...
Obvzláště u toho prvního by mě zajímalo, jestli to byla jen náhoda nebo opravdový Gigiho promyšlený majstštyk. Teda že to tak Gigi myslel a plánoval, o tom nepochybuju, jen by mě zajímalo, kolik je v tomto průjezdu k umu ještě nutno přidat štěstí...
Tak u těch prvních dvou videjek asi jo, u toho třetího rozhodně o žádnej čas nejde. U Gigiho předpokládám šlo o nejrychlejší řešení průjezdu, pochybuju že by to čistou stopou bylo rychlejší...Tady asi nejde o jízdu na čas
Je to FAKE, dokonce se o tom dá najít stránka, kde je to rozebraný a dokázaný, ale už je to dlouho a nevim kde sem to viděl. Jsou to nějaký fakehunters nebo tak něco...dali píše:No u toho bazénu bych se trochu bál, jestli to neni fake
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé