A nemůžeme zkusit odpojit ty tvoje? já myslím že by to mělo stejnej efektIng.Magor píše:Je to pravda a pokud se o tom chceš přesvědčit, tak je zkus odpojit jak radí marek![]()

A nemůžeme zkusit odpojit ty tvoje? já myslím že by to mělo stejnej efektIng.Magor píše:Je to pravda a pokud se o tom chceš přesvědčit, tak je zkus odpojit jak radí marek![]()
Proč? ty máš pochybnosti, já v tom mám jasnoLukaso píše:A nemůžeme zkusit odpojit ty tvoje? já myslím že by to mělo stejnej efektIng.Magor píše:Je to pravda a pokud se o tom chceš přesvědčit, tak je zkus odpojit jak radí marek![]()
![]()
To před Kubou neříkej!!! On má FOUR-C za 50 EURMarekV píše:je to rozidiel ked obyc na S60 kupis pomaly uz za 100-130 EUR ale aj Rkove four-C zozenes do 200 EUR kus, co je sice moc ale tak, za nestandard sa plati
Za 190EUR, jsem myslel, že už si to nějak zkous, ale koukám, že z toho máš divoký sny ještě ted. Kolik že si za ně dával ty?Lukaso píše:To před Kubou neříkej!!! On má FOUR-C za 50 EURMarekV píše:je to rozidiel ked obyc na S60 kupis pomaly uz za 100-130 EUR ale aj Rkove four-C zozenes do 200 EUR kus, co je sice moc ale tak, za nestandard sa plati![]()
![]()
![]()
Neboj, za chvíli se zase vyserou, tak si ten pocit koupit je za málo taky užiješLukaso píše:Ještě teď ve snech žeru tu fakturu![]()
![]()
![]()
Já za ně dal pěknej ranec![]()
No počkej počkej, to zas trochu přeháníš ne?......s těma svíčkamaLukaso píše:To je pravda, každou třetí výměnu oleje měním svíčky...a tlumiče![]()
No právě! V tom to vězí!!!...Vidíš Kubo, já to říkal!MarekV píše:mozno eRkove 4C tlmice su lacnejsie ako tie na bezne 4C podvozky
Nó jó, takže budem jako z nízkotlaku dělat najednou něco extra když sou na to dražší díly?Lukaso píše:No právě! V tom to vězí!!!...Vidíš Kubo, já to říkal!MarekV píše:mozno eRkove 4C tlmice su lacnejsie ako tie na bezne 4C podvozky
Zřejmě počítali s tím že u Rka dřív praskne vložka válců než odejdou tlumiče, tak vám tam dali nějaký sra*kyIng.Magor píše:Nó jó, takže budem jako z nízkotlaku dělat najednou něco extra když sou na to dražší díly?![]()
BTW: Díky !!!!Ing.Magor píše:Neboj, za chvíli se zase vyserou, tak si ten pocit koupit je za málo taky užiješ![]()
Nemáš začLukaso píše:BTW: Díky !!!!Ing.Magor píše:Neboj, za chvíli se zase vyserou, tak si ten pocit koupit je za málo taky užiješ![]()
![]()
![]()
3 měsíce po tomto komentu?
Za ty love bych tu mrdku raději shodil ze skály.Lukaso píše:Po padesáté první:
Po 60 tkm - 3 tlumiče vyteklé, opět kupuji 4 nové FOUR-C tlumiče...tento systém je opravdu a doslova k nezaplacení....
ale finančně je to zajímavé, uvádím ceny co jsem sehnal po známých/eshopech:
duben 2010 - 4 tlumiče - 48.000 ,-
červen 2012 - 4 tlumiče - 20.540,-
pak že to nejde levněji, svině
Neviem ci si sa vozil na eRku na ADVANCED mode ale rozhodne to nieje podvozok do mesta a na okresky len ked su v dobrom stave. Takze za mna osobne sice stoja tie tlmice moc ale prepinanie tuhostu podvozku ma svoje velke vyhody, ktore radikalne rozsiruju pouzitelnost toho auta.Drak3n píše:fuha , to mi je luto ze to stalo uz tolko penaziale nerozmyslal si nad tym , ze za tie peniaze radsej kupis sportovy podvozok od volva? kamos to ma na S60 s orestes kolesami a aj ked je auto tuhsie , na bratislavskych tankodromoch to nieje nic strasne a pritom to aj dobre sedi na okreskach a dialnici
Ja som to skumal pred mesiacom lebo som si sam nahovoril, ze mi nejako moc bucha podvozok ale jak som to mal na jame tak som zistil, ze je vsetko OK a som hypochonder....adrenalize píše:Přátelé, budu v dohledné době nejspíš taky měnit tlumiče. Máte někdo zkušenosti s tím, co všechno ta výměna obnáší? Například jestli je potřeba udělat po výměně kalibrace SUM (suspension module)? Nebo nějaké další vychytávky, které rozumně umí udělat jen autorizák? Díky!
no to vim, mi mame ADVANCED tlaictko a preto uz nevysla vypoctova kapacita na automaticke vytiehnutie okna spolujazdcawickey píše:pre mareka: normalne 4C maju len dva mody.
sum kalibraciu je vhodne urobit.
kalibrace je nutná i u normálních 4C ?wickey píše:pre mareka: normalne 4C maju len dva mody.
sum kalibraciu je vhodne urobit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé