neboj Sojka je jen jedna a to je velká srdeční záležitostkV8ba píše:Moc pěkný, gratulujuA co Sojkovka? Doufam, že jí nebudeš nechávat stát v koutě....

neboj Sojka je jen jedna a to je velká srdeční záležitostkV8ba píše:Moc pěkný, gratulujuA co Sojkovka? Doufam, že jí nebudeš nechávat stát v koutě....
Vy si snad se Sorelem navzajem neco dokazujete nebo coneuman zdenek píše:ještě jednou moc děkuji za vaše kladné ohlasy
až budeš ve věku co jsem já a sorel možná že na to příjdeš,ale to už bohužel nebudou tak krásný autatomasss píše:Vy si snad se Sorelem navzajem neco dokazujete nebo coneuman zdenek píše:ještě jednou moc děkuji za vaše kladné ohlasy
Koukám co je u Zdenka nového, tak se dovoluji připojit také s gratulací. Ať Ti Royal pěkně slouží a jsi s ním spokojenýneuman zdenek píše:Vážení kamarádi a volvopřátelé,nadešel den kdy jsem si splnil jeden životní sen,ano je to Volvo S 90 Royal r.v. 1997 ,slibuji že se o něj budu starat jako o vlastnía další mnou vlastněná autí
jasně chlapci vydržte ,pracuje se na tom ,chtěl jsem dnes ale přepadl mě Pépa šíbr a bylo po fšem,musel jsem tu jeho sedmu dokrášlit a ani nevím zda se zde někde pochlubil jakej má pěknej kočármr1 píše:Zdenku nááádhera!Ať slouží!
Ale chtělo by to nějakou tu galérku, co ty na to?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé