Jo my ti to řeknem a ty to vykecáš.Ing.Magor píše:Když tak koukám na vaše příspěvky, tak si řikám: Koupili jste si ty auta na spaní a souložení nebo na ježdění?![]()
Nevykecám, slibujuHonza píše:Jo my ti to řeknem a ty to vykecáš.
Když na to jedeš na severní polární kruh tak je to dražší jak tejden v bo***u.Ing.Magor píše:Nevykecám, slibujuHele, že vy jste přišli na to, že je v tom levnější souložit než jezdit?!
Tak s tou alcantrou jsi me dostal..Sibr píše:Slečna si jen stěžovala na nízkej strop a já na to že budu mít fleky na Alcantaře![]()
foto foto foto ,já se z vás poseruSibr píše:No já byl vždy proti jako eLzyx, bo jak správně říká interiérové díly jsou drahé...
Ale dnes byl chtíč silnější než zdraví úsudek, takže Rko bylo pokřťeno![]()
Takže jsem ho poslal do lesa někde kolem JílovéhoSamo že jsem dával bacha na Rkovej náraznik
![]()
A bylo, když vzadu nesklopíte sedačky a využijete jen tu lavici tak to docela stačí. Obrovské plus jsou elektricky ovládané sesle!!!
Člověk si je jednoduše ze zadu odsune, aniž by se musel natahovat dopřadu a hledat nějaké táhlo![]()
Slečna si jen stěžovala na nízkej strop a já na to že budu mít fleky na AlcantařeJinak místa dostatek
![]()
Ve předu vadí loketka, ale to u každého auta které jí má. Jo a chtělo by to bufíkVenku dva stupně, to je nic moc.
st_Andy píše:![]()
![]()
Já rychlovky neumim, takže bych měl suchou nádržwickey píše:si nechas pustenej endzin a topis ne?
když já v zápalu chtíče nestíhám slečně sundat ani lodičky s těma proklatejma podpatkamawickey píše:si nechas pustenej endzin a topis ne?
btw kluci nevim, treba delam neco spatne, ale u me nikdy zadne interierove dily nijak netrpeli..
Uživatelé procházející toto fórum: dumi.cz, yebat