V zimě je to taky dobrý, aspoň je co vytahovat (Volvo Motorsport - zasvěceni tušídoktor píše:lepší dojezdit v létě na 4mm zimních gumách než v zimě na 2mm letních.

V zimě je to taky dobrý, aspoň je co vytahovat (Volvo Motorsport - zasvěceni tušídoktor píše:lepší dojezdit v létě na 4mm zimních gumách než v zimě na 2mm letních.
mě už se to stalo člověče, bylo horko auto stálo a prasknul ten náústekLachtan píše: pán mi sdělil, že celý problém je v prasklém ventilku (resp. v gumovém náůstku co je na disku), vyměnil jej, nafouknul kolo, zkontroloval pod vodou, vyvážil, zkasíroval mě o celých 130,-kč !!!![]()
a byl klid
![]()
Mimochodem - už jste se s tímhle někdy někdo setkal ??? Já jsem to zažil za celou svojí řidičskou kariéru poprvé...
taky mažu závity a povoluji "tečkem" z goly, na pohodu.Ondra. píše:nikdo jinej už nemažete závity?
este skoro... pokial teda nejazdis v noci a po horach.PLJARDA píše:Já možná už tento víkend budu přezouvat
Ja bych to videl nejdriv za mesiclucki píše:este skoro... pokial teda nejazdis v noci a po horach.PLJARDA píše:Já možná už tento víkend budu přezouvat
taky se chystamPLJARDA píše:Tak a dnes jsem už nevydržel a přezul , protože přes týden bylo dvakrát ráno pod nulou![]()
![]()
Sice jsem o neco vys psal,ze az koncem mesice,ale vcera byla chvilka tak jsem to prezulOndra. píše:taky se chystamPLJARDA píše:Tak a dnes jsem už nevydržel a přezul , protože přes týden bylo dvakrát ráno pod nulou![]()
![]()
u Tebe to platí o to vícraolsa píše:Tak jsem taky zrovna dodělal přezouvání.Předpovídají na středu -3°C a ráno bývají na Kozákově mlhy, takže jistota je jistota.
hayney píše:u Tebe to platí o to víc
Filson automotivepepino cz píše:Jinak k tomu utahování,prdnul sem gumu o obrubník,použil kříž a ten sem ukroutil!!
selap píše:Z toho mám taky obavu,Toňácký téčko vydrží,ale metrová trubka se narychlo blbě shání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé