na vrakáči ano. Ale v servisu je to u V70R 1.gen cenově shodné s "obyčejným dílem"láďa píše:A to už nemluvím otom ,že co je "R" tak stojí dvakrát tolik.
třeba přední Rkovej nárazník vyjde na 13700Kč stejně tak jako ne-R (v USA jsou okolo 8000Kč

na vrakáči ano. Ale v servisu je to u V70R 1.gen cenově shodné s "obyčejným dílem"láďa píše:A to už nemluvím otom ,že co je "R" tak stojí dvakrát tolik.
opytaj sa viktora za kolko ho kupil on, ale asi to nebolo az tak hrozne ak sa mu preto oplatilo ist s rkom do germanie..podotykam ze to bol color saffronhroch32 píše: Za kolik dokážeš koupit přední Rkovej nárazník?
tak to beriem, zalezi na tom ci to beries ako spotrebak alebo mas treba k tomu autu vztahLukaso píše:přiznám se, že to třeba možná není uplně normální, ale já bych takhle bourané a opravené auto nechtěl ikdyby to bylo levnější o 50 tisíc...jednou jsem něco takového chtěl udělat a jsem rád že jsem to neudělal...ono pak něco začne vrzat, a tamhle to přeci jen dostalo ránu tak opravit, a pak támhle to je přeci jen vidět...atd tisíc maličkostí které ústí v jedno velké zklamání....ale to je jen můj názor...
tak nekdy se da sehnat opravdu levnehroch32 píše: Za kolik dokážeš koupit přední Rkovej nárazník?
Nemyslím si, keď si pozrieš fotky v nehodách, tak vyzerá, že v ľavom rohu je nárazník zlomený komplet...wickey píše:tak nekdy se da sehnat opravdu levneale jinak naraznik vypada byt kupodivu neposkozen.
Ani nemusím jezdit s majákem, stačí, když ten maják jede kolem a nestačím zírat, jak jsou silnice plný dementůttoommaasseekk píše:Uznavam, eRka je skoda. Kor jestli bylo udrzovane.
Ale nekdy bych vam pral se projet s majakem a zasnout, jak jsou lide hlusi a slepi.
Ano, vina za nehodu je opravdu na vine PCR, jak je uvedeno vyse, nesmi ohrozit ostatni. Jak to dopadne finalne jestli 100/0 ci 50/50 zalezi na vysetrovateli. A nemyslete si, nepomaha automaticky kolegovi.
Ještě lepší je, když vyjíždějí z boční ulice a maják zapnou pět metrů před hranicí křižovatky. Nejdřív se lekneš, pak hledáš odkud to jde a než to lokalizuješ, máš je přímo před sebou. To je pak šok!hroch32 píše:Na druhou stranu, taky se mi stalo, že jsem projel rovně křižovatku, a až pak jsem si všimnul, že z protějška zahybali doleva policajti se zapnutým majákem. Jenže přede mnou byl teréňák a ty troubové nepustili houkačku. Co pak má člověk dělat?
Bacha na to, že tahle konkrétní kola jsou šestnáctky, ale na zimu asi OK. Jinak do rozborky bych samozřejmě zainvestoval taky.dali píše:Sežeňte někdo kontakt, jak se k tomu vraku dostat. Pokud nebude stát úplnej nesmysl, klidně bych rozborku i zainvestoval.... Třeba kola na zimáky by z toho byly páradní
Právě o to mi jde, parádní šestnáctky, jedny z nejhezčích. Nicméně trochu jsem se informoval a pokud auto přijde rozebrat, dělaj si na něj zálusk mnohem silnější hráči, který jsou blíž ke zdroji, takže asi bez šanceelement5 píše:Bacha na to, že tahle konkrétní kola jsou šestnáctky, ale na zimu asi OK.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé