coz me privadi k oziveni napadu zepsani rozdilu mezi T5R a R - uz mam celkem hodne informaci.
Buďte rádi, že ho má alespoň jeden z VásDejFe píše:Jen pro představu kdo "byl prvni"
Pak jsem schaněl hotovost, sehnal v neděli a ty ses stavil v patek ...Kód: Vybrat vše
Return-Path: <michal@mail.adip.cz> Received: from adipmail.adip.cz (mail.adip.cz [212.20.71.234]) by kaklstejn.cz (8.12.10/8.12.10) with ESMTP id lAQBM9bw012051 for <msn@dejfe.eu>; Mon, 26 Nov 2007 12:22:09 +0100 Received: from MICHAL ([193.179.21.234] RDNS failed) by adipmail.adip.cz with Microsoft SMTPSVC(5.0.2195.6713); Mon, 26 Nov 2007 12:02:09 +0100 From: "Michal Strnadel" <michal@vwbrouk.cz> To: <msn@dejfe.eu> Subject: Fotky Volva 850R Date: Mon, 26 Nov 2007 12:02:05 +0100
Na druhou stranu na tom autě je dost práce, to naražené kolo mohlo být při malé rychlosti, ale také nemuseloDejFe píše:Vím ale aspoň teď budu pěkně hnusnej a protivnej ^^
ale prdlajz, bylo to mnohem vicLukášM píše:To asi ano, ale nikdo nenabídl za vše 50 tisíc jako tywickey píše:no co ja vim, tech zajemcu tam bylo hoooodne.
Dejfe, zkus tuto 850DejFe píše:Nebyl to bazarnik ale soukroma osoba, už to neprobirejme Wicky vyhral ale řikam tomu zkurvná náhoda ...
Zdá se za slušnou cenu a na fotce vypadá pěkně. Volal tam už někdo? Nebo je již nějaký nový majitel?LUBOŠ píše:Dejfe, zkus tuto 850DejFe píše:Nebyl to bazarnik ale soukroma osoba, už to neprobirejme Wicky vyhral ale řikam tomu zkurvná náhoda ...
http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/detai ... bId=WJ6S1W
Přřece to zvučné eRR.travex píše:muze mi nekdo z vas vysvetlit co se to tu deje? nejak jsem si vsiml, ze kdo nema idealne oboji:
A) libovolnou dvojku
B) vosumpade F eRku
je totalni LUZR - dvojky chapu, ale nechapu vsechny ty eRka... co je nanich tak zvlastniho?
a kdo nema eRR ten je amateRRHonza píše:Přřece to zvučné eRR.travex píše:muze mi nekdo z vas vysvetlit co se to tu deje? nejak jsem si vsiml, ze kdo nema idealne oboji:
A) libovolnou dvojku
B) vosumpade F eRku
je totalni LUZR - dvojky chapu, ale nechapu vsechny ty eRka... co je nanich tak zvlastniho?
R je vrhký se sen všech vorvistůtravex píše:muze mi nekdo z vas vysvetlit co se to tu deje? nejak jsem si vsiml, ze kdo nema idealne oboji:
A) libovolnou dvojku
B) vosumpade F eRku
ja treba nechapu jak nekdo muze ridit auto s motorem z nakladaku..travex píše:muze mi nekdo z vas vysvetlit co se to tu deje? nejak jsem si vsiml, ze kdo nema idealne oboji:
A) libovolnou dvojku
B) vosumpade F eRku
Hlavně že když jsi s tim jezdil ty,tak jsi se rozplýval jak pára nad hrncem a měl jsi oslintaný i paty.wickey píše:ja treba nechapu jak nekdo muze ridit auto s motorem z nakladaku..
Uživatelé procházející toto fórum: Nitty, Petr 91, Tod2