Myslím, že se Ondra spletl, měl totiž na mysli Hondu Accord AerodeckLachtan píše:To je fakt, na první pohled to vypadá stejněOndra. píše:A pak ještěp řemejšlíš jestli to byla 480 nebo Civic

Myslím, že se Ondra spletl, měl totiž na mysli Hondu Accord AerodeckLachtan píše:To je fakt, na první pohled to vypadá stejněOndra. píše:A pak ještěp řemejšlíš jestli to byla 480 nebo Civic
velikýho psa má snad jen volvopes (V70)hoffi píše:Kdopak byl včera s 850 estate TDi u safari ve Dvoře Králové? Parkoval ob jedno auto vedle našeho Olofa a měl vzádu jednoho velikýho pesanaMyslím že značka byla stredočeský kraj.
Jo nějakej takovej pesan to sice byl,ale nejsu slepej.Byla to modrá 850 a volvo pes má šedou metlu a V70pekelnik píše:velikýho psa má snad jen volvopes (V70)hoffi píše:Kdopak byl včera s 850 estate TDi u safari ve Dvoře Králové? Parkoval ob jedno auto vedle našeho Olofa a měl vzádu jednoho velikýho pesanaMyslím že značka byla stredočeský kraj.
Tos měl hezkej den, když jsi viděl takovou raritku.Pavel V píše:Tankovala tam se mnou červená S60 kombi,
A já myslel, že S je sedan a V vanJarda S40 píše:Pavle - S znamená limuzínu. Takže to musela být V70 nebo S60. Pokud ale kombík, tak V70 anebo ještě 850. Po přeznačení 850-tek na nové značení bylo již zavedeno S60 (limuzína) nebo V70 (kombi).
Přilkáněl bych se spíš k V50, i když V60 existuje , ale zatím jenom v prototypu XC. Nebo že by ji vytáhli na průbefár?Jarda S40 píše:Pavle - S znamená limuzínu. Takže to musela být V70 nebo S60.
Možná to byla V40,jsem zblblej ještě po vánocích,ale jistej si moc nejsemCesinek píše:Jednu 850ku jsem včera v LBC zdravil já, ale já mám V40.
Já bych spíše řekl 4dvéřové kupéJarda S40 píše: P.S. I když zase S60 už skoro limuzína je, ne?
jj presneSibr píše:Já bych spíše řekl 4dvéřové kupéJarda S40 píše: P.S. I když zase S60 už skoro limuzína je, ne?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé