Jean píše:PS: A u tebe Lukáši předpokládám, že vzhledem k Tvé nespokojenosti s úrovní služeb si necháš do budoucna svojí 960 opravovat u někoho, kdo tomu opravdu rozumí a ne u takových nýmandů, jako jsme my.
Ahoj Honzo,
nedá mi abych nereagoval. Zastal sem se Hanci vzhledem k tomu, co tu Ondra psal, že se Hanca má napřed poradit zde na foru. A abych po opravě (je otázkou zda související) s aktuálně nefunkčním tempomatem hledal jako zákazník zda udělal chybu servis nebo je chyba jinde to očekávám pokud nechám auto spravovat u někoho z horní dolní, pro kterýho je 20let starý volvo výkřikem moderní doby.
Myslím, že takhle si to nikdo ze zákazníků zde ani servisáků zde na foru nepředstavuje.
Oba víme i Hanca ví, že by bylo optimální k vám zase jet auto vám tam nechat ať se s tím poperete v rámci reklamace a dojdete ke společnýmu řešení.
Z pohledu mě jako zákazníka fakt nebaví ti volat, že mi něco po opravě nefunguje tak jak má auto ti tam dovézt nechat ho tam další tři dny (většina z nás ty auta používá na běžný ježdění a vyřazení z provozu je zásah do našeho času a taky netvrdím, že s váma mám takvou zkušenost)
Reklamace jako taková by měla být zdarma, ale pouze v případě, že servis uzná své pochybení. Nechci komentovat zda byste tak učinili nebo ne, ale faktem je že vás (rozuměj autoservisy všeobecně) k tomu nenutí vůbec nic krom vaší férovosti.
Na to by si hanča musela nechat auto opravit v autorizáku nechat udělat znalecký posudky a pak po vás chtít náklady.
To je ovšem dražší než celý její auto.
Netvrdím Honzo, že byste chybu nepřiznali jen prostě uznej, že i kdyby to vaše chyba byla nic tě nenutí to přiznat.
Sme skoro sousedi takže nemám potřebu ti jakkoliv škodit sám sem Hači psal ať zajede na diagnostiku (nezávislou)
a dá sem nebo vám k dispozici chybový kódy, byl by každej moudřejší a mělo by to alespon nějáko vypovídající hodnotu. takhle jsou to jen plky zde na foru.
PS: A u tebe Lukáši předpokládám, že vzhledem k Tvé nespokojenosti s úrovní služeb si necháš do budoucna svojí 960 opravovat u někoho, kdo tomu opravdu rozumí a ne u takových nýmandů, jako jsme my. -
---Chci aby---
1. věci specifický a důležitý na volvu dělal někdo kdo s tím má zkušenost a na případný důsledky mě upozorní případně navrhne způsob jak se jim vyhnout. (pro lepší funkčnost mojí ručky by možná stačilo použít štelovatelný rozpěrky z 850ky)
2. má na to vybavení
3. platilo to na čem se dohodnem
4. v případě, že se vyskytne nějáký další problém na autě nebo se nestíhá opravit v dohodnutý termín dáš vědět
5. všechno co na autě do doby před opravou fungovalo fungovat bude dál. (existují i případy kdy tomu tak být nemusí a má to objektivní příčinu jinou než zásah servisu)
- POKUD JE HONZO ZE STRANY AMBA S NĚČÍM TAKOVÝM PROBLÉM BUDU SVÉ VOLVO SERVISOVAT JINDE -
A úplně lidskej přístup k tobě (rozuměj jinej než pohled zákazníka) je furt stejnej - Férovej chlap a pivo pokud se někdy někde potkáme na akci v dědinách okolo si s tebou klidně dám.