Díky, s výsledkem jsem více než spokojen, jen to celé trvalo déle, než jsem původně plánoval.metju píše:Honza tu barvu vážně trefil dobře ! Vypadají skvěle

Díky, s výsledkem jsem více než spokojen, jen to celé trvalo déle, než jsem původně plánoval.metju píše:Honza tu barvu vážně trefil dobře ! Vypadají skvěle
Díky, někdy budou naživo k vidění ve Vodochodech, ale až se nabažím dvojky, takže tento měsíc ještě né.Mattyfu píše:No Petře barva se fakt povedla.
Je to ZDE.Logan píše:Paráda!Kde to je?
Tak trochu nepoměr, co?!michell píše:Tak to je pěkný ale!!!:)
Fotbal jsem hrál u nás v Kunraticích za Slovan už od přípravky. Áčko momentálně hraje 1.A třídu, ale já už hraju jen rekreačně v Kobylisích. Jednou týdně s přáteli na umělce, ale stále 2x 45 minut.cico píše:Na jakem fotbale? Komu fandis prosim?
Pekne hriste, konecne si tez vlozil normalni fotkuPetr Marek píše:Fotbal jsem hrál u nás v Kunraticích za Slovan už od přípravky. Áčko momentálně hraje 1.A třídu, ale já už hraju jen rekreačně v Kobylisích. Jednou týdně s přáteli na umělce, ale stále 2x 45 minut.
Velký fotbal mě moc nezajímá, v televizi koukám na zápasy jen občas a spíš náhodně. Na stadion jsem chodíval s dědou na Letnou na Spartu jako doprovod. Dožil se 91 let a do poslední chvíle byl naprosto soběstačný.
Díky Matty, Crosse opláchnu jednou týdně wapkou, nic víc.Mattyfu píše:No Petře já nevím jak v Praze, ale u nás to skoro každé ráno docela klouže, zrovna dneska mi zamrzly i kliky, měl jsem docela strach za ně zabrat silou.
Ale jak ty to děláš, že to auto máš pořád tak čistý, já ho meju každý týden v práci a zrovna dneska když jsem na něj koukal je to koule šedivá osolená. Máš to krásný
Je toSolniak píše:2ka fakt nádherná Petře. A je to pecka RWD klouzání coooo?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]